Pārdošanā nonākusi pazīstamā arhitekta Vladimira Volkova projektētā villa Sunīšos (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Arco Real Estate

Vladimira Volkova projektētās ēkas var atpazīt pēc mākslinieciskā rokraksta, kurā saskatāma oriģinalitāte un praktiskums. Viņš ir autors vairākiem sabiedrībā zināmiem objektiem, piemēram, “TOSS Boulinda halle” un T/C “Dole”. Bijis arī "Kūrortprojekta" galvenais arhitekts, radot sanatorijas Jūrmalā, Tallinā, Ļeņingradā (Sanktpēterburgā) un Kaļiņingradā. Nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv aicina aplūkot vienu no talantīgā arhitekta veikumiem - greznu villu Garkalnes pusē -, kas šobrīd ir pieejama iegādei.

1100 kvadrātmetrus lielās villas būvniecība noslēdzās 2008. gadā, un tā ir veidota krievu klasicisma stilā. Pavisam nesen elitārās mājas pirmajā stāvā veikta pilnīga renovācija, piešķirot tai vēl lielāku vērtību. Villas būvniecībā izmantoti dabīgie materiāli - granīts, akmens, marmors, masīvkoks. Savukārt mēbeles izgatavotas no sarkankoka, kā arī ozola, un tās izdaiļo vienreizēji kokgriezumi.

Foto: Arco Real Estate

Sunīšu ezera krastā esošajā villā var novērot pilīm raksturīgas nianses, piemēram, dabīgā zelta pārklājums ciļņu veidojumos, strūklaka un skulptūras, kolonnas, arkas, griestu un sienu gleznojumi, iestrādātas vitrāžas.

Foto: Arco Real Estate

Izsmalcinātā mājokļa trīs stāvos izvietotas piecas guļamistabas, vairākas atpūtas istabas, plaša virtuve ar ēdamzonu, bārs, biljarda zāle, vannas istabas, lifts, trenažieru zāle, darba kabinets un plaša garāža. Tāpat villai ir vairākas terases, no kurām paveras skats uz labiekārtoto dārzu un mierpilno ezeru. Aplūko grezno villu!

Foto: Arco Real Estate
Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu