Oktobrī KNAB darbiniekiem naudas balvās izmaksāti 166 524 eiro

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja logotips un Latvijas valsts karogs.
Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja logotips un Latvijas valsts karogs. Foto: Edijs Pālens/LETA

Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) amatpersonām oktobrī naudas balvās izmaksāti 166 524 eiro, liecina paziņojums KNAB mājaslapā.

Valsts un pašvaldību institūciju amatpersonu un darbinieku atlīdzības likumā teikts, ka naudas balvu, kas gadā nepārsniedz amatpersonas mēnešalgas apmēru, var izmaksāt sakarā ar amatpersonai vai valsts vai institūcijai svarīgu sasniegumu/notikumu, ņemot vērā amatpersonas ieguldījumu attiecīgās institūcijas mērķu sasniegšanā.

KNAB skaidroja, ka oktobrī 120 KNAB amatpersonām izmaksāta naudas balva sakarā ar amatpersonām un institūcijai svarīgu notikumu - KNAB dibināšanas gadadienu.

Paziņojums KNAB mājaslapā arī liecina, ka oktobrī prēmijās izmaksāti 1584 eiro, bet 13 812 eiro izmaksāti piemaksās par personisko darba ieguldījumu un darba kvalitāti. Par darbu, kas saistīts ar īpašu risku - paaugstinātu fizisko un psiholoģisko slodzi - oktobrī izmaksāti 12 032 eiro.

Par KNAB darbības sākumu tiek uzskatīts 2002.gada 10.oktobris, kad Saeima amatā iecēla biroja pirmo priekšnieku Gunti Rutki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu