Bertāns palīdz "Spurs" vienībai pieveikt "Rockets"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dāvis Bertāns aizsardzībā pret Ēriku Gordonu
Dāvis Bertāns aizsardzībā pret Ēriku Gordonu Foto: AP/LETA

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns sestdien iemeta sešus punktus un palīdzēja viņa pārstāvētajai Sanantonio "Spurs" komandai Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar 96:89 (20:21, 32:29, 20:21, 24:18) pieveikt sezonu vāji sākušo Hjūstonas "Rockets".

Bertāns šajā spēlē nospēlētajās 20 minūtēs grozā raidīja divus no pieciem trīspunktniekiem, kā arī savam sniegumam pievienoja divas atlēkušās bumbas, vienu rezultatīvu piespēli, divus bloķētus metienus un divas piezīmes.

"Spurs" sastāvā rezultatīvākais ar 27 punktiem bija Lamarkuss Oldridžs, kuram arī desmit atlēkušās bumbas, kamēr 14 punktus pievienoja Deriks Vaits.

Sanantonio komandas rindās šajā spēlē nebija Po Gasola un Rūdija Geja.

Savukārt "Rockets" vienībā 25 punktus guva Džeimss Hārdens, kamēr Ēriks Gordons atzīmējās ar 23 gūtiem punktiem.

Abas komandas kopumā aizvadīja līdzvērtīgu cīņu, tomēr lielākoties iniciatīva šajā spēlē piederēja "Spurs" basketbolistiem, kuriem jau pirmajā ceturtdaļā izdevās iegūt teju desmit punktu vadību.

Tiesa, pēc tam cīņas gaita izlīdzinājās. Bertāns šajā spēlē iesaistījās piektajā minūtē un jau diezgan ātri realizēja savu pirmo tālmetienu, savukārt otro un pēdējo reizi viņš no trīspunktu līnijas bija precīzs pašās pirmā puslaika beigās, kad ļāva mājiniekiem atgūt vadību ar 50:48.

Otrajā puslaikā Bertāns palika bez punktiem, turklāt ceturtajā ceturtdaļā viņš laukumā tā arī neparādījās, bet "Spurs" spēja nosargāt uzvaru.

"Spurs" ar septiņām uzvarām 11 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā atrodas piektajā vietā, kamēr "Rockets" vien ar četriem panākumiem ir pieticīgajā 12.pozīcijā.

Sanantonio vienība nākamo maču aizvadīs pirmdien, kad viesosies pie Sakramento "Kings".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu