Briedis supersērijas pusfinālā spēkosies ar Polijas bokseri Glovacki (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kšištofs Glovackis
Kšištofs Glovackis Foto: AFP/Scanpix.

Pasaules boksa supersērijas pusfinālā Mairis Briedis spēkosies pret poli Kšištofu Glovacki, kurš svētdien Čikāgā uzveica Maksimu Vlasovu no Krievijas.

Glovackis sīvā cīņā 12 raundos pēc punktiem (118-110, 117-110, 115-112) pārspēja Vlasovu, kurš savulaik palīdzējis Briedim treniņu procesā, būdams sparina partneris.

32 gadus vecais Glovackis, kurš ir bijušais pasaules čempions WBO versijā, karjerā izcīnīja 31. uzvaru (19 nokauti). 

Polijas bokserim ir arī 1 zaudējums. Vienīgā sakāve piedzīvota 2016. gadā pret Ukrainas bokseri Oleksandru Usiku, kurš triumfēja supersērijas pirmajā sezonā.

Savukārt 32 gadus vecais Vlasovs piedzīvoja karjerā 3. zaudējumu. Krievijas boksera kontā ir arī 42 uzvaras (25 nokauti).

Līdz ar to noskaidroti četri pusfinālisti supersērijas otrajā sezonā pirmā smagā svara kategorijā, taču cīņu norises vieta un laiks pagaidām vēl nav zināms.

Otra pusfināla pārī spēkosies Juniers Dortikoss no Kubas un Endrū Tabiti no ASV.

32 gadus vecais Dortikoss karjerā izcīnījis 23 uzvaras (21 nokauts) un cietis 1 zaudējumu, bet 29 gadus vecā Tabiti kontā ir vienīgi panākumi - 17 uzvaras (13 nokauti).

Dortikoss ceturtdaļfinālā pārspēja Mateušu Masterņaku no Polijas, bet Tabiti uzveica Ruslanu Faiferu no Krievijas.

Zīmīgi, ka visi četri ceturtdaļfināli noslēdzās bez nokautiem, uzvarētājiem panākumu izcīnot 12 raundos pēc punktiem.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu