Bļugeram vārti un rezultatīva piespēle "Penguins" uzvarā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas hokejists Teodors Bļugers sestdien guva vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā, kaldinot viņa pārstāvētās Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" uzvaru.

"Penguins" viesos ar 4:1 (3:0, 1:1, 0:0) apspēlēja Hārtfordas "Wolf Pack".

Bļugers guva vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli, bet kopumā izpildīja četrus metienus pa vārtiem. Latvijas hokejists tika arī pie sešām soda minūtēm, cīņu noslēdzot ar pozitīvu lietderības koeficientu +3.

Vēl sestdien Rūdolfs Balcers atdeva rezultatīvu piespēli Belevilas "Senators" graujošā zaudējumā savā laukumā ar 2:8 (0:2, 1:2, 1:4) pret Toronto "Marlies" komandu.

Balcers izcēlās ar rezultatīvu piespēli komandas pirmajā vārtu guvumā otrajā trešdaļā, palīdzot samazināt rezultāta starpību. Latvietis gan maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -2.

Tikmēr citā mačā Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Lavālas "Rocket" ar rezultātu 2:4 (1:1, 0:1., 1:2) viesos piekāpās Edmunda Matīsa Kivlenieka pārstāvētajai Klīvlendas "Monsters".

Jevpalovs sev atvēlētajā laikā ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, spēli pabeidzot ar neitrālu lietderības koeficientu, bet Kivlenieks šoreiz palika uz rezervistu soliņa.

Savukārt Kristofera Binduļa pārstāvētā Hēršijas "Bears" ar 3:2 (2:1, 0:1, 1:1) pārspēja Springfīldas "Thunderbirds".

Bindulis mača laikā rezultativitātes punktus neguva, bet tika pie divām soda minūtēm, kā arī dueli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā piektajā vietā ar 16 punktiem 13 spēlēs atrodas Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kur sestā starp astoņām vienībām ar 15 punktiem 15 spēlēs ir Hēršijas "Bears".

Savukārt Ziemeļu divīzijas otrajā vietā ar 17 punktiem 15 cīņās atrodas Klīvlendas "Monsters", kamēr ceturtā ar 13 punktiem 15 mačos ir Lavālas "Rocket", bet septīto pozīciju ar 12 punktiem 14 spēlēs ieņem Belevilas "Senators".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu