Horoskopi visai nedēļai

Ko stāsta zvaigznes?
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Miers
Miers Foto: depositphotos.com

Uzzini, kas tevi sagaida no 12. līdz 18. novembrim.

12.-18. novembris

AUNS Šī nedēļa solās būt pilna pārsteigumu un jautrības, taču tas nenozīmē, ka nebūs arī jāstrādā, jāpierāda, uz ko patiesībā esi spējīgs. Nepūlies par katru cenu izpatikt priekšniecībai, ļauj, lai laika gaitā paveiktie darbi runā paši par sevi. Kārtojot juridiska rakstura jautājumus, esi vērīgāks pret birokrātiskajām niansēm, vajadzīgajām prasībām, citādi nāksies daudz ko pārstrādāt. Saskarsmē ar paziņām, draugiem būsi ļoti atsaucīgs, dāsns, taču zvaigznes iesaka atturēties aizdot naudu.

VĒRSIS Nebūs nekāds pārsteigums, bet galveno uzmanību veltīsi darba lietām. Šī nedēļa var izrādīties patiesi svarīga tiem Vēršiem, kuri tuvākajā laikā cer pakāpties augstāk pa karjeras kāpnēm. Tu nebaidīsies no saasinātas konkurences apstākļiem, jo skaidri apzināsies savus trumpjus un nekautrēsies tos pilnībā izmantot savā labā. Attiecību jautājumos centies būt izlēmīgāks, neļauj, lai šaubas iedragā tavus personīgās dzīves iekarojumus.

DVĪŅI Nedēļas sākumā būsi pilnībā iegrimis savu personīgo jautājumu, psiholoģisko nianšu risināšanā. Apkārtējiem brīžiem tava uzvedība, reakcija uz uzdotajiem jautājumiem, var šķist nedaudz dīvaina. Un patiesi, tu vari ikdienišķas lietas sākt skatīt pavisam citā, daudz filozofiskākā redzējumā. Naudas lietas ieteicams kārtot, sākot ar trešdienu. Nedēļas otrajā pusē nav izslēgts kāds aizrautīgs komandējums vai arī jauna romantiska iepazīšanās.

VĒZIS Pirmdiena un otrdiena var izrādīties ļoti emocionālas un psiholoģiski saspringtas dienas, kuras labāk pavadīt, strādājot vienatnē. Ja iespējams, tad jaunus projektus labāk sāc ar ceturtdienu, kā arī esi dubultā piesardzīgs, ja nākas ķerties klāt ar mantojumiem vai nekustamo īpašumu saistītiem jautājumiem. Nedēļas izskaņu vislabprātāk pavadīsi kopā ar ģimenes locekļiem, baudīsi atvasīšu bezrūpīgo klātbūtni.

LAUVA Rūpes var sagādāt tavi konkurenti. Iespējams, tas tādēļ, ka tu pats pārāk konservatīvi pieiesi lietām, attiecīgi ieguldītā enerģija nedos gaidītos rezultātus. Šonedēļ noteikti ir piemērots brīdis, lai ieviestu savā dzīvē dažādas novitātes, meklētu iespējas, kā padarīt savu darbu efektīvāku. Nav izslēgts, ka palīdzīgu roku šajā jautājumā var sniegt kāds no radinieku loka. Nedēļas nogalē liec malā visas darba lietas un pilnībā pievērsies tīkamai atpūtai, pavadi vairāk laika svaigā gaisā.

JAUNAVA Tev var veiksmīgi izdoties paplašināt savu lietišķo kontaktu loku, noslēgt izdevīgu darījumu. Liela nozīme panākumos būs pašpārliecinātībai un ticībai panākumiem. Saskarsmē ar apkārtējiem atturies no sīkumainības, kā arī tieksmes pamācīt, pakritizēt. Ļauj, lai katrs pats pieņem savus lēmumus, mācās no savām kļūdām. Brīvdienās būsi noskaņots atpūsties ļoti veselīgās, pareizā dzīvesveida noskaņās.

SVARI Nedēļa iesāksies uz ļoti mierīgas, nosvērtas nots. Šis ir labvēlīgs brīdis, lai pievērstos radošām nodarbēm, sakārtotu sevi psiholoģiskajā plānā, veltītu laiku ar labdarību saistītām lietām. Sākot ar nedēļas vidu, vajadzēs vairāk nodoties darba jautājumiem, enerģiskāk aizstāvēt savas intereses, turēt roku uz pulsa profesionālajā jomā. Pilnīgi iespējams, tev vajadzēs apgūt jaunas zināšanas, papildināt darba iemaņas. Līdz nedēļas nogalei būsi tā nostrādājies, ka brīvdienās neko citu kā draisku un bezrūpīgu atpūtu nevēlēsies.

SKORPIONS Tev šobrīd būtiska pareiza kompanjonu, darba komandas izvēle. Nevajadzētu steigties ar jaunu projektu sākšanu vai naudas ieguldījumiem. Labāk velti vairāk laika ikdienišķu darbu veikšanai. Zvaigznes iesaka rūpīgāk ieklausīties intuīcijā, nerīkoties pretēji sirdsbalsij! Nedēļas otrā puse var izrādīties daudz veiksmīgāka, produktīvāka, nekā nedēļas sākums. Sestdien un svētdien vēlēsies baudīt otrās pusītes sabiedrību.

STRĒLNIEKS Kādam Strēlniekam iespējamas nozīmīgas pārmaiņas partnerattiecībās. Notiekošais personīgajā dzīvē var arī atstāt ietekmi uz profesionālajām gaitām, tavām koncentrēšanās spējām. Ja tev kārtojamas nekustamā īpašuma lietas, tad dari to labāk nedēļas vidū. Savukārt birokrātiskās nianses, ar tieslietām saistīto, labāk izdosies sakārtot piektdien. Brīvdienās būsi aktīvs. Labprāt uzņemsi viesus pie sevis, dosies ciemoties pie paziņām, draugiem, apmeklēsi saviesīgus pasākumus.

MEŽĀZIS Daudz laika nāksies veltīt materiālu jautājumu risināšanai, tomēr ir vērts pacensties, jo galu galā pūles neapšaubāmi vainagosies panākumiem! Nedēļas sākumā kāds šķietami utopisks plāns var izraisīt sašutumu priekšniecības un kolēģu acīs, bet, ja tas tomēr ieraudzīs dienas gaismu, būsi neapstrīdams līderis, persona, kurai līdzināties. Vispār svarīgākos darbus ieplāno padarīt līdz ceturtdienai, jo vēlāk zvaigžņu stāvoklis vairs nebūs tik labvēlīgs un iesāktās lietas vairs nekustēs uz priekšu vēlamajā tempā.

ŪDENSVĪRS Šonedēļ pieaugs tavs dzīvesprieks, enerģija. Daži Ūdensvīri izrādīs pastiprinātu interesi par pretējo dzimumu. Komunikācijā ar mīļoto cilvēku, nekļūsti pārlieku uzstājīgs, vērīgāk ieklausies partnera vēlmēs, vajadzībās. Darba lietās tu kļūsi izlēmīgāks, taču vienlaikus arī impulsīvāks. Svarīgi, lai tu savus spēkus neizšķiestu veltīgi. Nevajadzētu iesaistīties projektos, kuri tevī neraisa interesi. Sargies no kļūdām, ko rada tava lepnība vai spītība.

ZIVIS Tev mērķtiecīgāk vajadzētu izmantot savus talantus, runas dotības un fantāziju! Nedēļas sākumā droši vari veidot jaunus kontaktus, slēgt līgumus, bet atturies no pārmaiņām privātajā dzīvē. Brīžiem tavas idejas būs patiesi grandiozas, bet varbūt ne visi tās gribēs pieņemt. Nedēļas otrajā pusē var nākties darīt ikdienišķas, garlaicīgas, taču tai pašā laikā nepieciešamas lietas. Centies būt apzinīgs, nepieļauj neuzmanības kļūdas garlaicības dēļ. Brīvdienās pilnībā ļausies laulības dzīvē notiekošajam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu