Hejs: Usiks ir labākais pasaulē. Nav nekādu šaubu (4)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Oleksandrs Usiks (no kreisās) un Deivids Hejs
Oleksandrs Usiks (no kreisās) un Deivids Hejs Foto: Reuters/Scanpix/TVNET kolāža

Bijušais britu bokseris Deivids Hejs uzskata, ka absolūtais pasaules čempions ukrainis Oleksandrs Usiks ir pasaulē labākais bokseris. Viņš par to ne mirkli nešaubās. 

Usiks naktī uz svētdienu Mančestrā cīņā pret britu Toniju Beljū aizstāvēja savas Pasaules Boksa padomes (WBC), Pasaules Boksa organizācijas (WBO), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) un Pasaules Boksa asociācijas (WBA) čempiona jostas. 

Ukrainas bokseris Beljū uzvarēja ar nokautu astotajā raundā. 

"Tonijs aizvadīja lielisku cīņu. Nekad viņu tādu nebiju redzējis, pat cīņā pret mani," "Youtube" kanālam "iFL TV" sacīja Hejs. "Viņam bija labs temps, izdarīja teicamus sitienus pa ķermeni. Cīņas pirmais raunds bija līdzīgs. No otrā līdz ceturtajam raundam es priekšroku devu Tonijam. Piektais bija līdzīgs, sestajā un septītajā dominēja Usiks."

Cīņas otrajā pusē Beljū bija nedaudz paguris, kamēr Usiks boksēja ļoti augstā tempā.

"Tonijam nav par ko kaunēties. Viņš cīnījās ar ļoti labu pretinieku. Usiks ir pasaules pirmais numurs, viņš ir labākais. Man par to nav nekādu šaubu. Tomēr Beljū pāris raundus uzvarēja. Viņam teicu, ka viņš parādīja maksimumu un izdarīja visu, ko varēja. Nebiju pirms tam redzējis, ka kāds tā cīnās pret Usiku, veic pa viņa ķermeni tik daudz sitienu. Beljū izrādījās līdz šim Usika spēcīgākais pretinieks, un viņam vajadzētu ar to lepoties. Usiks ir viens no pasaules labākajiem bokseriem neatkarīgi no svara kategorijas," norādīja Deivids Hejs. 

Šobrīd 38 gadus vecais Hejs savas karjeras noslēdzošās divas cīņas aizvadīja tieši pret Beljū un abas reizes atzina sava tautieša pārākumu. 

31 gadu vecais Usiks savas karjeras laikā uzvarējis visās 16 cīņās, turklāt 12 reizes pretiniekus nokautējis. Savukārt pašlaik 35 gadus vecais Beljū profesionālajā boksā 34 cīņās izcīnījis 30 uzvaras, tostarp 20 ar nokautu.

Usiks tagad, visticamāk, pāries uz smagsvaru divīziju, lai vēlāk mestu izaicinājumu tādiem vīriem kā Entonijs Džošua vai Deontejs Vailders.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu