Video: "slepenākā" Porsche kolekcija pasaulē

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Par tādu noteikti var saukt baltu telpu, kurā glabājas aptuveni 65 Porsche automobiļi no dažādiem laikmetiem.

Porsche Club of America savā tīmekļa vietnē ievietojuši stāstu par neparastāko Porsche kolekciju pasaulē. Tās ir aptuveni 65 baltas automašīnas (ir daži izņēmumi), kas tiek uzglabātas baltā telpā ar baltām mēbelēm un grīdu. Ja kāds tās vēlas aplūkot, kolekcijas uzraugi viņam liek novilkt apavus un pie ieejas atstāt mobilo tālruni.

Neparasto kolekciju pārsvarā veido dažādu paaudžu Porsche 911. Te ir Carrera RS 2.7 Lightweight, kas ražota 1973.gadā, gaisa dzeses dzinēju ēras norieta liecinieki, kā arī mūsdienu GT3 RS un GT2 RS. Starp kolekcijas eksponātiem atrodas arī 1962.gada Porsche traktors Diesel Junior 109, 1958.gada 356A Speedster 1600 Super, kā arī supermašīna Porsche 959, vēsta Motor.ru.

Balto Porsche muzejs iekārtots divos stāvos. Ja pirmajā ir mašīnas, tad otrajā - dažāda veida literatūra par Porsche, kā arī virkne piemiņas lietu un priekšmetu, kas saistīti ar Porsche. To vidū ir Porsche lietošanas instrukcijas, plakāti, velosipēdi, pat vīns un firmas bagāžas piederumi. 

Foto: Ekrānuzņēmums no video
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu