Rīgas "Dinamo" KHL čempionātu atsāk viesos pret "Ņeftehimik"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kristers Gudļevskis (no kreisās) un Līnuss Videls
Kristers Gudļevskis (no kreisās) un Līnuss Videls Foto: Paula Čurkste/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātu pēc izlašu pauzes šodien atsāks Rīgas "Dinamo" komanda, kas viesos spēkiem mērosies ar Ņižņekamskas "Ņeftehimik" vienību. Spēle sāksies pl. 18, un to tiešraidē translēs kanāls "TVPlay Sports". 

Ģirta Ankipāna vadītie "Dinamo" hokejisti iepriekšējo maču aizvadīja 1. novembrī, kad savā laukumā ar 3:2 pieveica Jaroslavļas "Lokomotiv". 

Savukārt "Ņeftehimik" 5. novembrī ar 2:3 savu līdzjutēju priekšā atzina Ufas "Salavat Julajev" pārākumu. 

"Ņeftehimik" šobrīd ir septiņu mājas spēļu sērija. 

Pēdējā spēlē savainojumā iedzīvojās "Dinamo" uzbrucējs Gunārs Skvorcovs, kam laukumā atgriešanās paredzēta decembra vidū. Viņš šosezon pie rezultativitātes punktiem nav ticis un iekrājis negatīvu lietderības koeficientu -10.

 

"Dinamo" komandas rezultatīvākais spēlētājs ir aizsargs Metjū Majone, kas 24 mačos guvis sešus vārtus un izpildījis 21 rezultatīvu piespēli. Par punktu mazāk (13+13) ir zviedru uzbrucējam Līnusam Videlam. 

Ņižņekamskas vienībā labākais punktu vācējs ir soms Juso Pustinens, kam 25 spēlēs 13 vārtu guvumi un astoņas piespēles partneriem. 

Rīgas "Dinamo" komandas sastāvs izbraukumā

Vārtsargi: Kristers Gudļevskis, Timurs Biļalovs, Maksims Tretjaks. 

Aizsargi: Artjoms Aļajevs, Nerijus Ališausks, Uvis Balinskis, Sergejs Gimajevs, Metjū Majone, Dmitrijs Šuļenins, Kristaps Sotnieks, Marks Entonijs Zaneti.

Uzbrucēji: Oskars Batņa, Daniels Bērziņš, Kevins Klārks, Lauris Dārziņš, Andris Džeriņš, Emīls Ģēģeris, Koltons Gilīss, Rihards Marenis, Brendons Makmilens, Gints Meija, Matiass Mitinens, Vitālijs Pavlovs, Frenks Razgals, Miķelis Rēdlihs, Līnuss Videls.

Izbraukuma sēriju "Dinamo" turpinās ceturtdien pret Ņižņijnovgorodas "Torpedo" un sestdien pret Kazaņas "Ak Bars". 

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā "Dinamo" ar 24 spēlēs nopelnītiem 23 punktiem ieņem 8. pozīciju, kamēr "Ņeftehimik" 25 mačos ieguvusi 26 punktus un ir astotā spēcīgākā komanda Austrumu konferencē. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu