Pie viņa ir mani seksa video un pases dati: Liene Ušakova kļuvusi par krāpnieka upuri, kurš uzdodas par donžuānu (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Liene Ušakova
Liene Ušakova Foto: Edgars Kalmēns

Dziedātāja Liene Ušakova, kura sabiedrībā pazīstama arī kā Seksīgā Lee, sociālajos tīklos izteikusi brīdinājumu citām sievietēm par kādu vīrieti, kurš izmanto daiļā dzimuma pārstāves krāpnieciskiem nolūkiem. Par viņa "upuri" kļuvusi arī Liene. 

Vietnē "Facebook" Liene sāk savu bēdu stāstu šādi: "Mīļās meitenes, man jums ieteikums. Pirms iepazīstaties ar kādu, pajautājiet personu apliecinošu dokumentu (bez jokiem), jo citādi var gadīties, ka jūsu jaunais sirdsāķītis nav tas, par ko uzdodas."

Abiem izveidojies galvu reibinošs romāns, kura laikā Liene viņam sarakstē atklājusi savas slēptākās seksuālās fantāzijas, kā arī nosūtījusi seksa video. Tam pāri - vīrietim ir pieejami arī Lienes pases un citi dati. 

Liene, būdama rozā briļļu periodā, piedeva viņam acīmredzami aizdomīgu rīcību: "Mirkļiem gan sekoja mīklaina pazušana, neatbildēšana uz zvaniem un ziņām."

Kā atzīst Liene, par vīrieša patieso identitāti viņa uzzinājusi no krāpnieka sievas, kura regulāri izteikusi atzinību Ušakovas foto. 

"Tālāk jau māte "Google" un aidā jūriņā! Kas meklē, tas atrod! Krāpnieks, donžuāns," raksta Liene, kura brīdina visas sievietes - ikviena var kļūt par krāpniecisku darbību upuri, jo šis cilvēks veicot naudas atmazgāšanas darījumus. 

Liene emocionālo stāstu noslēdz ar vārdiem: "Es ceru, ka tu vairs neizmantosi meitenes (jo es, kā atklājās, neesmu vienīgā), nekrāpsi savu sievu, nemelosi tuviniekiem, darīsi darbus baltām rokām! (..) Mēs visi esam cilvēki - visi mēdzam kļūdīties. Mana vienīgā kļūda bija vēlme tev palīdzēt un būt līdzās. Es iemīlējos - es kļūdījos! Tu zini, cik grūti man ir uzticēties cilvēkiem. Tu apslāpēji to pēdējo mazmazītiņo stariņu, kas dega manī. Es tev ticēju!"

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu