Čempione "Kurbads" pastiprinās ar KHL rūdījumu guvušo Šerbatovu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Elizers Šerbatovs
Elizers Šerbatovs Foto: HK Kurbads

Latvijas čempionvienība hokejā "Kurbads" pirms Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) Kontinentālās kausa izcīņas pastiprinājusi sastāvu ar 35 spēles Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) aizvadījušo Elizeru Šerbatovu.

Klubs apstiprinājis, ka 27 gadus vecais uzbrucējs, kuram ir Izraēlas, Kanādas un Krievijas pilsonības, Rīgā ieradās aizvadītajā nedēļas nogalē un pirmdien jau aizvadīja pirmo kopīgo treniņu.

Debijas maču viņš aizvadīs otrdien "Optibet" Hokeja Līgā (OHL) pret "Liepājas" vienību, bet nedēļas beigās palīdzēs Latvijas komandai Kontinentālā kausa trešajā kārtā, kur tā sacentīsies vienā grupā ar Kokšetau "Arlan" (Kazahstāna), "Gomeļ" (Baltkrievija) un mājinieci Lionas "Lions" (Francija), ko pārstāv uzbrucēji Martins Lavrovs, Artūrs Mickevičs un Ainārs Podziņš.

Šerbatovs pagājušajā sezonā pārstāvēja Bratislavas "Slovan" vienību KHL, kas viņam šajā turnīrā bija debijas sezona. Kopumā uzbrucējs 35 mačos guva vienus vārtus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles.

Pirms tam viņš ir spēlējis Izraēlas, Kazahstānas un Francijas čempionātos, kā arī Kanādas junioru līgās, turklāt pārstāvējis Izraēlas U-18 un galveno izlasi.

Šo sezonu Šerbatovs iesāka Ziemeļamerikas Hokeja līgas (LNAH) komandā Berlinas "Blackjacks", kur piecās spēlēs guva vienus vārtus un četras rezultatīvas piespēles.

"Kurbads" ir pašreizējā Latvijas čempione, bet šosezon Rīgas vienībai vairs neklājas tik spoži, jo pēc aizvadītiem 13 mačiem tā ar 21 punktu atrodas vien ceturtajā vietā septiņu klubu konkurencē.

Savukārt Kontinentālā kausa fināls būs nākamā gada janvārī.

Aizvadītajā sezonā "Kurbads" nesasniedza Dānijā notikušā Kontinentālā kausa izcīņas finālu, izšķirošajā trešās kārtas spēlē zaudējot latviešu vārtsarga Ervīna Muštukova pārstāvētajai Lielbritānijas vienībai Šefīldas "Steelers".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu