Ozola "Neona pilsēta" ir klāt (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ozols
Ozols Foto: publicitātes

Pirmdien, 12. novembrī mūzikas straumēšanas platformās ir nonācis repera Ozola sestais studijas albums “Neona pilsēta”. Noklausies! 

Ierakstā piedalās ansis, rolands če, xantikvariāts un Sudrabu sirds, kā arī aktieris Juris Strenga un komiķis Jānis Skutelis. Mūziku šajā albumā veidojis bītmeikers Niklāvz un Helmuts Šteins (Katapullt). Miksējis un māsterējis Ansis Kolmanis Dirty Deal Audio studijā.

“Šis bija ļoti saspringts režīms dēļ termiņiem, ko es pats sev biju uzlicis, jo pie albuma sākām strādāt tikai gada sākumā. Albums ir kā audio stāsts, kas uzlika vēl papildus slodzi uz pleciem,” tā Ozols. 

16. un 17. novembrī gaidāma jaunā albuma prezentācija. Koncerta norises vieta - koncertzāle “Aistere” (Aisteres ielā 2, Riseba, Rīga).

Biļetes pieejamas visās “Biļešu serviss” kasēs

Kā īpašie koncertu viesi uz skatuves kāps bītmeikers/DJ Niklāvz, kas ir veidojis lielāko daļu bītu albumam, kā arī izpildītāja Viņa.

Jau rīt TVNET lasiet interviju ar Ozolu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu