Ielūkojies Džilindžera jaunajā iestudējumā "Kleo-Kleo-Kleo-Patra" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ziedonis Safronovs

Sestdien, 10. novembrī, Liepājas teātrī pirmizrādi piedzīvoja iestudējums “Kleo-Kleo-Kleo-Patra", kuru veidojis režisors Dž.Dž.Džilindžers, kurš pats, ņemot par pamatu vēstures faktus, kā arī daudzos mītus un leģendas, kas apvij valdnieci, sarakstījis arī izrādes dramaturģisko materiālu. Aplūko foto no pirmizrādes!

Izrādē titullomā iejūtas aktrise Signe Dancīte, piedalās arī aktieri – Egons Dombrovskis, Sandis Pēcis, Edgars Ozoliņš, Kaspars Gods, Armands Kaušelis, Gatis Maliks, Edgars Pujāts, Mārtiņš Kalita, Ilze Jura un Elizabete Marija Brante.

Ar šo izrādi Liepājas teātrī kā scenogrāfs debitē mākslinieks -8, izrādei tapt palīdzējusi arī režisora asistente un horeogrāfe Linda Kalniņa, kostīmu māksliniece Ramona Barsegjana un gaismu mākslinieks Mārtiņš Feldmanis. Video veidojis Uldis Ligers.

Izrādi iespējams noskatīties arī 28. novembrī.

Teātris neiesaka izrādi skatītājiem, kas jaunāki par 14 gadiem, un atgādina, ka šis iestudējums nav iekļauts abonementā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu