Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Atis Ieviņš

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Tikšanās ar kādu tev īpašu cilvēku motivēs ražīgai darba dienai! Lai neradītu sev liekus sarežģījumus, atturies no spītības, centies rūpīgāk iedziļināties apkārtējo sacītajā un vairāk likt lietā diplomātiju.

VĒRSIS Otrā pusīte šobrīd var izrādīt neapmierinātību par tavu pārmērīgo aizrautību ar profesionālo jomu. Tā vietā, lai strīdētos, centies no sirds izrunāties, mierīgi izklāstīt savu redzējumu par kopīgo nākotni.

DVĪŅI Būsi patiesi attapīgs un pratīsi veiksmīgi saplānot savus pienākumus. Darba procesā vienlīdz noderēs kā spontānas idejas, tā līdzšinējā pieredze. Zvaigznes iesaka vairāk laika veltīt garīgām vērtībām.

VĒZIS Vēlams atturēties no pārrunām ar priekšniecību, kā arī naudas darījumiem, jo tava nostāja var izrādīties pārlieku emocionāla, vēlmes svārstīgas. Labāk velti dienu ikdienišķiem, labi zināmiem darbiem.

LAUVA Zvaigznes silti iesaka ieklausīties kolēģu sacītajā, nesmādēt sniegtos padomus, jo tie var izrādīties patiesi vērtīgi. Šis brīdis vairāk piemērots radošām un sabiedriskām aktivitātēm.

JAUNAVA Iespējams, neapzināti centīsies izvairīties no sasāpējušiem, taču aktuāliem jautājumiem. Liec lietā sev piemītošo apzinīgumu un izdari to, kas jāizdara! Dienas izskaņu velti mīļotajam cilvēkam.

SVARI Pie apvāršņa uzradīsies kāda persona, uz kuru tu vēlēsies atstāt labu iespaidu. Šobrīd sāktais flirts var pāraugt nopietnākās attiecībās. Diena nav labvēlīga naudas lietām.

SKORPIONS Ja spēsi koncentrēt uzmanību galvenajam, būsi drosmīgs un izlēmīgs, ātri vien sasniegsi kārotos rezultātus. Attiecībās ar apkārtējiem centies iztikt bez asumiem, esi maigāks, diplomātiskāks.

STRĒLNIEKS Kādam Strēlniekam var tikt atklāts kāds pagātnes grēciņš, kurš nu tavā un apkārtējo sejās izsauks smīnu. Dienas svarīgākos darbus vēlams ieplānot līdz pēcpusdienai. Vakaru velti privātai dzīvei.

MEŽĀZIS Tev priekšā var stāvēt nopietns lēmums, kuram nāksies veltīt daudz laika, pārdomu. Kopumā laiks kā reizi piemērots intelektuāla rakstura darbam, nākotnes plānošanai, sakārtošanai.

ŪDENSVĪRS Ne mirkli nebūs miera, viss apkārt dunēs un mutuļos. Iespējams, ka šodien var aktualizēties ar nekustamo īpašumu, mantojumiem saistīti jautājumi. Esi piesardzīgāks pie stūres.

ZIVIS Centies ciešāk tvert katru iespēju, kura rodas tavā priekšā, nekļūsti pasīvs, neļaujies slinkumam. Iespējams, otrā pusīte dos nopietnu vielu pārdomām, uzstādot samērā ambiciozas prasības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu