Šovs Sapnis par Eiropu: Rešetins iesprūst leģendārā formulā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Televīzijas kanāla 360 TV šova Sapnis par Eiropu svaigākajā sērijā tā vadītājs, aktieris Intars Rešetins bija ieradies ciemos pie friziermeistara Aivara Geidas Milānā. 

Geida Rešetinu cita starpā iepazīstināja arī ar īstiem auto entuziastiem - kolekcionāriem, kuri gadu gaitā savā īpašumā ieguvuši un lolo dažādus leģendārus automobiļus. Pārsvarā tās ir leģendāras, taču ikdienā izmantojamas ielas sporta mašīnas. Bet kolekcijā ir arī kāds īpašs sacīkšu auto - tā ir Alfa Romeo formula, kas reiz piedalījusies Indianapolisas 500 jūdžu sacensībās un kurai aizvien pieder šajā ASV trasē uzstādītais ātruma rekords - 440 kilometri stundā. Kā raidījumā atzina Intars, tā bija pirmā formula, ko viņš jelkad redzējis klātienē, tādēļ grēks būtu neizmantot iespēju iesēsties tajā. Kā viņam veicās īstenot iecerēto, skaties zemāk pievienotajā 360 TV video.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu