Rīgas pašvaldības policisti nošķir vardarbīgu vīru

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

10.novembrī pulksten 22.57 Rīgas pašvaldības policija saņēma informāciju par vardarbīgu ģimenes konfliktu Pļavniekos. Uz notikuma vietu nosūtīta tuvākā Rīgas pašvaldības policijas Latgales pārvaldes autopatruļa.

Likumsargi pie norādītā dzīvokļa ārdurvīm sastapa izsaucēju. Ziņotāja pastāstīja, ka viņas draudzeni vīrs sitot. Turpat dzīvoklī sastaptas arī abas konfliktā iesaistītās puses. Izjautājot cietušo, noskaidrots, ka viņas vīrs notikuma dienā mājās pārnācis alkohola reibumā. Drīz pēc tam mājvietā sadzīvisku iemeslu dēļ izcēlies konflikts.

Sākotnēji sieviete nolēmusi vīru atstāt vienu mājās un aiziet uz parku pastaigāties. Tomēr, viņai atgriežoties mājās, vīrs bijis vēl vairāk pārskaities un turpinājis strīdu aizvien augstākos toņos. Strīda laikā viņš dzīvesbiedri pagrūdis un iepļaukājis. Tāpat viņa un abu kopīgā meita tikusi saukta cieņu aizskarošos vārdos. Notikumā esot cietusi arī meita, kuru tēvs saķēris ar rokām aiz kakla un izdzinis no dzīvokļa.

No abām konfliktā iesaistītajām pusēm noskaidrots, ka pāris ir sācis šķiršanās procesu.

Pārrunu laikā vīrietis uzvedās agresīvi, ik pa laikam kliedza uz dzīvesbiedri un nevēlējās atbildēt uz policistu jautājumiem. Tomēr viņš kategoriski noliedza, ka būtu fiziski iespaidojis vienu no atvasēm.

Uz notikuma vietu izsaukti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki, kuri meiteni apskatīja. Pārbaudes laikā konstatēts, ka bērnam hospitalizācija nav nepieciešama.

No cietušās pieņemts pieteikums par pagaidu aizsardzību pret vardarbību. Vienlaikus varmākam noteikts arī 200 metru tuvošanās aizliegums.

Vīrietim lūgts paņemt pirmās nepieciešamības mantas un dzīvokli nekavējoties pamest.

Lietas materiāli saistībā ar bērnu tiesību pārkāpumiem pārsūtīti RPP Bērnu likumpārkāpumu un profilakse nodaļas darbiniekiem izvērtēšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu