Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
ceļojums
ceļojums Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Šodien viss jādara ar piesardzību, jācenšas izvairīties no neuzmanības kļūdām. Nav izslēgts, kolēģis, labu gribēdams, centīsies tev izpalīdzēt, taču jūs abi finālā nonāksiet komiskā situācijā.

VĒRSIS Tu pratīsi ap sevi radīt patīkamu, draudzīgu auru, kura gluži vai kā magnēts piesaistīs apkārtējos. Atbilstošs brīdis, lai veidotu jaunus kontaktus, kārtotu attiecību jautājumus, komunicētu ar atvasītēm.

DVĪŅI Gribēsi būt lietas kursā par visu notiekošo. Pārāk plašā informācijas plūsma var radīt nevajadzīgas galvassāpes. Labāk koncentrē savu uzmanību galvenajam un netērē laiku sīkumiem.

VĒZIS Nesteidzoties, pamazām, bet tu virzīsies nospraustā mērķa virzienā. Tev šodien nevarēs pārmest pacietības vai apņēmības trūkumu. Vakarā atrodi laiku, kuru veltīt savām atvasītēm.

LAUVA Vadība tevi var lutināt ar uzslavām, taču tas nenozīmē, ka tev jāpalaižas slinkumā. Mēģini vēl vairāk iespringt uz sava darba kvalitāti, tādējādi veicināt savu profesionālo izaugsmi.

JAUNAVA Spurosies pretī negācijām, visādi centīsies mainīt pastāvošo situāciju. Taču rīkojies pārdomāti, neļaujies mirkļa emocijām, atturies no spontāniem lēmumiem. Painteresējies par atvasīšu skolas gaitām.

SVARI Valdīs labs noskaņojums, kurš palīdzēs pārvarēt ikdienas likstas, paraudzīties uz pasauli ar savādāku, daudz filozofiskāku skatienu. Vakarā vēlēsies baudīt otrās pusītes sabiedrību, ļauties romantikai.

SKORPIONS Iespējams, nāksies cītīgāk aizstāvēt savu viedokli, neļaut, lai kāds no konkurentiem nomelno to. Šodien var aktualizēties ar tieslietām, juridisko dzīves pusi saistītais.

STRĒLNIEKS Nesteidzies ar secinājumiem, pirmie iespaidi šodien var būt maldīgi. Labāk turies pie labi zināmām un pārbaudītām vērtībām. Ja tev šodien plānojās kāda svarīga tikšanās, labāk to ieplānot pēcpusdienā.

MEŽĀZIS Atbilstošs brīdis, lai risinātu ar finansēm, apdrošināšanu saistītas lietas. Saskarsmē ar apkārtējiem centies būt atsaucīgāks, atturēties no nevajadzīgas noslēgtības, noslēpumainības.

ŪDENSVĪRS Esi vērīgāks pret šķietami sīkām, maznozīmīgām detaļām, sevišķi, kārtojot dokumentāciju. Saskarsmē ar kolēģiem būsi atvērts, tai pašā laikā tieksies noteikt toni darba vidē, uzņemties līdera lomu.

ZIVIS Pielūko, lai tavi vārdi sakristu ar darbiem, turi doto vārdu un esi pēc iespējas lietišķāks darba jautājumos. Saskarsmē ar kolēģiem nevajadzētu apspriest pārlieku privātus, delikātus jautājumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu