Igaunijas policija plašā operācijā dzen pēdas autozagļiem no Lietuvas

TVNET/Postimees
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Postimees

Igaunijas policija naktī uz trešdienu sākusi plašu operāciju pret automašīnu zagļu bandu no Lietuvas, un ir pamats uzskatīt, ka viens no noziedzniekiem patlaban atrodas Tartu, norāda likumsargu pārstāvis Rains Vosmans. Policija aicinājusi atsaukties ikvienu iedzīvotāju, kas Tartu vai tās apkaimē pamanījis kādu aizdomīgu auto ar ārvalstu numurzīmēm.

"Tā kā runa ir par bīstamiem noziedzniekiem, labāk netuvoties šai automašīnai un ar to saistītajiem cilvēkiem, kā arī neiesaistīties ar viņiem nekādos kontaktos," brīdina Vosmans. 

Pagājušonedēļ policija paziņoja, ka vienas nedēļas laikā no Igaunijas rietumiem pār robežu aizdzīti pieci jauni automobiļi.

"Pēc četriem šonedēļ Pērnavā notikušajiem automašīnu nozagšanas gadījumiem var teikt, ka vainīgie ir profesionāli zagļi," laikraksta "Postimees" Pērnavas izdevumam stāsta policijas runasvīrs Kaido Kiplass. 

"Zagļu uzmanību galvenokārt piesaista jaunas automašīnas, kas aizslēdzas ar sistēmu bez atslēgas. Zādzība notiek ļoti ātri, tikai dažu minūšu laikā."

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu