Darba vietā vīrietim kaklā ieduras metāla šķemba

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artūrs Ķipsts/LETA

Vakar Kurzemē 38 gadus vecam vīrietim darba vietā kaklā iedūrās metāla šķemba, aģentūrai LETA pavēstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Arita Rudzīte.

Vīrietim pēc notikušā sākās spēcīga asiņošana. Pēc palīdzības sniegšanas mediķi vīrieti nogādāja slimnīcā ar vaļēju brūci kaklā.

Vakar cieta arī 42 gadus vecs vīrietis Rīgā, kuram remontdarbu laikā pēkšņi sasvērās kāpnes. Vīrietis nokrita no vairāku metru augstuma, uz brīdi zaudējot samaņu.

Pēc notikušā nekavējoties tika izsaukta mediķu brigāde, kura pēc palīdzības sniegšanas vīrieti nogādāja slimnīcā ar vairākiem nopietniem ķermeņa ievainojumiem, tostarp galvas, vēdera un rokas traumām.

Savukārt, Kurzemē vakar slimnīcā tika nogādāts 31 gadu vecs velosipēdists, kuru notrieca vilciens. Vīrietis tika notriekts brīdī, kad šķērsoja vilciena pārbrauktuvi ar velosipēdu.

Mediķi vīrieti slimnīcā nogādāja ar vairākiem smagiem ķermeņa daļu ievainojumiem.

Jau ziņots, ka kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD mediķi devušies uz 850 izsaukumiem, no kuriem 137 bija saistīti ar traumām un negadījumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu