Pazīstamais treneris Ranjēri atgriežas Anglijas premjerlīgā

LETA/BBC
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Klaudio Ranjēri
Klaudio Ranjēri Foto: Reuters/LETA

Pazīstamais itāļu speciālists Klaudio Ranjēri trešdien apstiprināts par Anglijas futbola premjerlīgas komandas Londonas "Fulham" galveno treneri, tādējādi atgriežoties šajā spēcīgajā čempionātā.

Pašlaik 67 gadus vecais itālis ar klubu noslēdzis ilgtermiņa līgumu, viņš stāsies atlaistā serba Slavišas Jokanoviča vietā.

"Fulham" ar pieciem punktiem 12 spēlēs pašlaik ieņem pēdējo vietu starp premjerlīgas 20 komandām.

Līdz ar to Ranjēri atgriezies premjerlīgā, kur viņš kopā ar Lesteras "City" vienību 2016.gadā sensacionāli kļuva par čempionu. Itāļa iepriekšējā darba vieta bija Itālijas klubs "Nantes", ko viņš vadīja 2017./18.gada sezonā.

Ranjēri iepriekš Anglijas premjerlīgā strādāja no 2000. līdz 2004. gadam, kad vadīja spēcīgo Londonas "Chelsea" klubu, bet savas karjeras laikā viņš vadījis tādas komandas kā "Valencia", Turīnas "Juventus", "AS Roma", Milānas "Inter" un Madrides "Atletico". Tāpat itālis neilgu laiku bija arī Grieķijas valstsvienības galvenais treneris.

Tikmēr Jokanovičs par "Fulham" galveno treneri strādāja kopš 2015.gada un iepriekšējā sezonā palīdzēja komandai atgriezties premjerlīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu