Rudens mājokļu medības: klāt Atvērto durvju dienas maratons jaunajos projektos

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Sestdien, 24.novembrī, no plkst. 11.00 līdz plkst. 16.00 norisināsies nekustamo īpašumu portāla City24.lv organizētais Atvērto durvju dienas maratons, kad vienlaicīgi apskatei savas durvis vērs 13 jaunie mājokļu projekti. 

Vairāki no jauno dzīvokļu projektiem būs apskatāmi Rīgas centrā un Pārdaugavā, kā arī Jūrmalā, Mārupē, Baložos un citur.

Kopumā Atvērto durvju dienas maratonā piedalīsies un būs apskatāmi 13 jaunie projekti:

"Sun Terrases" (Jūrmala), "Jaunā Teika" (Teika), "26Vesetas" (Centrs), "Tallinas 86" (Centrs), "CENTRUS" (Centrs), "SummerHouse" (Jūrmala), "Tuvidi" (Baloži), "Riverstone" (Ķīpsala), "Bišumuiža" (Bišumuiža), "Kalnciema Kvartāla rezidences" (Āgenskalns), "Zelta Rasa" (Mārupe), "Valdemāra 37" (Centrs), "Promenāde" (Āgenskalns).  

Atvērto durvju diena ir unikāla iespēja jaunos mājokļus redzēt klātienē. Apskatīt, sataustīt, sadzirdēt - "noķert" tās sajūtas, kas ir izšķirošas, pieņemot lēmumu par īpašuma iegādi.

Plašāka informācija par pasākumu un jaunajiem projektiem, kas piedalās Atvērto durvju dienas maratonā pieejama “maratona” mājas lapā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu