Kurucam divi punkti un divas atlēkušās bumbas zaudētā NBA mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs (no kreisās)
Rodions Kurucs (no kreisās) Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs ceturtdien guva divus punktus un sakrāja divas atlēkušās bumbas, taču viņa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Bruklinas "Nets" cieta zaudējumu.

"Nets" savā laukumā ar 107:120 (21:37, 28:24, 23:29, 35:30) piekāpās Maiami "Heat" komandai.

Latvijas basketbolists laukumā pavadīja septiņas minūtes, kuru laikā guva divus punktus un sakrāja divas atlēkušās bumbas (abas aizsardzībā). Kurucs realizēja vienu no diviem divpunktu metieniem, kā arī pārtvēra vienu pretinieku piespēli un saņēma vienu piezīmi.

Kurucs spēlē iesaistījās noslēdzošajā ceturtdaļā, kad rezultāts bija 103:83 par labu "Heat".

Rezultatīvākais "Nets" rindās ar 18 punktiem bija Spensers Dinvidijs, bet "Heat" sastāvā 24 punktus guva Tailers Džonsons.

Mājinieki jau mača ievadā nonāca iedzinējos un tā arī atlikušajā spēles laikā nespēja atgūties. Lai arī rezultāta starpību atsevišķās epizodēs izdevās samazināt, tomēr pacīnīties par uzvaru "Nets" nebija pa spēkam.

Pirms šīs spēles Latvijas basketbolists tika nosūtīts uz "Nets" fārmklubu NBA Attīstības līgā Longailendas "Nets", tomēr tas bija tādēļ, lai Kurucs aizvadītu treniņu pirms NBA mača un pēc tam atgrieztos galvenajā komandā.

Kurucs pirms pusotras nedēļas debitēja Attīstības līgā, savā pirmajā mačā gūstot sešus punktus un izcīnot septiņas atlēkušās bumbas. Savukārt NBA viņš šosezon aizvadījis sešus mačus.

"Nets" ar sešām uzvarām 15 spēlēs Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem desmito vietu, kamēr "Heat" ar sešiem panākumiem 14 cīņās atrodama devītajā pozīcijā.

Nākamo spēli "Nets" aizvadīs sestdien, kad pretinieku laukumā spēkosies ar Vašingtonas "Wizards".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu