Avārijās Latvijā cietuši 14 cilvēki

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Valsts policijas automašīna profilaktiskā reida laikā Ulmaņa gatvē, lai konstatētu transportlīdzekļu vadītājus, kuri spēkratu vada alkohola, narkotisko vai citu apreibinošo vielu ietekmē.
Valsts policijas automašīna profilaktiskā reida laikā Ulmaņa gatvē, lai konstatētu transportlīdzekļu vadītājus, kuri spēkratu vada alkohola, narkotisko vai citu apreibinošo vielu ietekmē. Foto: Edijs Pālens/LETA

Trešdien Latvijā reģistrēti 69 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 14 cilvēki, informēja Valsts policija.

Vakar astoņi cilvēki cieta ceļu satiksmes negadījumos Rīgā un tās apkārtnē, četri - Latgalē, bet pa vienam - Vidzemē un Zemgalē. No cietušajiem seši bija gājēji.

Vakar par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi desmit autovadītājus: piecus - Latgalē, divus - Rīgā, bet pa vienam - Zemgalē, Kurzemē un Vidzemē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 129 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 43 autovadītāji, Vidzemē - 28, Latgalē - 23, Zemgalē - 21, bet Kurzemē - 14 autovadītāji.

Kopumā policija vakar noformējusi 367 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu