Šādu "saulīšu griešanu" tu vēl nebūsi redzējis (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pirms laika jau vēstījām par kompānijas Schaeffler darbnīcās tapušu Audi RS 3, kam 400 zirgspēku benzīna dzinēja vietā uzstādīti četri Formula E elektromotori ar 1200 zirgspēku jaudu.

Tie automobilim nodrošina ne tikai reibinošu paātrinājumu, bet arī spējas, kādas nepiemīt citiem transporta līdzekļiem, ja neskaita tankus un tiem līdzīgu militāro tehniku.

Tā ir spēja efektīvi, riepām kūpot, apgriezties uz vietas, ko nespētu pat Kena Bloka pilotēts 1400 ZS Hoonicorn vai 650 zirgspēku pilnpiedziņas Ford Fiesta.

Kā pārbūvētais Audi RS 3, kas nodēvēts par 4ePerformance Concept, to spēj paveikt? Maģiskās spējas tam piešķir četru elektromotoru izvietojums pie katra riteņa un transmisija uz katras ass, kā dēļ iespējams brīvi variēt ar vilkmes sadalījumu starp riteņiem. Un šajā gadījumā vilkmes vektorēšanas sistēma liek priekšējam kreisās puses ritenim griezties uz priekšu, bet labās puses aizmugurējam ritenim - atpakaļ.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu