Iereibuša vadītāja izraisītā negadījumā cietusi pasažiere

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/Scanpix

Vēlā trešdienas vakarā Beverīnas novadā iereibuša vadītāja izraisītā ceļu satiksmes negadījumā cietusi auto pasažiere, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Mote.

Avārija notikusi plkst.22.40 autoceļa Valmiera-Brenguļi 2.kilometrā, kur "Volkswagen Golf" vadītājs ceļa līkumā nav spējis tikt galā ar transportlīdzekļa vadību, nobraucis no ceļa, un transportlīdzeklis apgāzies grāvī. Negadījumā cietusi automašīnas pasažiere, kura nogādāta slimnīcā.

Konstatēts, ka vīrietis auto vadījis, lai arī viņam nav transportlīdzekļa vadīšanas tiesību, turklāt viņš bijis 1,16 promiļu reibumā. Policija skaidro lietas apstākļus.

Mote informēja, ka trešdien Smiltenes novada Grundzālē aizturēts kāds mopēda vadītājs, kurš piedalījies satiksmē bez jebkāda veida transportlīdzekļa tiesībām. Vīrietis bijis smagā alkohola reibumā - viņa izelpā konstatēta 3,78 promiles alkohola.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu