Lilija Berzinska "Meža pasaka"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lilija Berzinska "Meža pasaka"
Lilija Berzinska "Meža pasaka" Foto: Publicitātes foto / Zvaigzne ABC

Apgādā "Dienas Grāmata" klajā nākusi Lilijas Berzinskas grāmata bērniem "Meža pasaka" ar autores ilustrācijām, informē izdevēji.

Mazie ķipari un lielie bērni jau tikušies ar četrām mākslinieces un rakstnieces Lilijas Berzinskas grāmatām – pašas sacerētiem un ilustrētiem pasakainiem stāstiem, kuru varoņi dzīvo pļavās un mežos, upju un jūru krastos. “Meža pasaka” ir piektā un ļoti īpaša, jo aizsāk sēriju “Lilijas pasakas”. To notikumi virknējas ap dinozauru ģimeni – tēti, mammu un viņu dēlēnu Viljamu, kurš vēl nav izaudzis līdz skolas solam. “Meža pasaka” ieved sirsnīgā un lādzīgā pasaulē, kas nebūtu pilnīga, ja tai nepiemestu šķipsniņu delverību.

Lilija Berzinska (1978), rakstniece, tulkotāja, humanitāro zinātņu doktore, literatūrā debitēja ar pašas ilustrētu grāmatu bērniem “Nezināmais zvērs” (2009). Līdzās daudziem tulkojumiem no angļu un krievu valodas līdz šim izdotas vēl četras viņas sarakstītas un ilustrētas grāmatas bērniem — garstāsts “Ziloņu dārzs”, krājums “Pļavas pasakas” (2014), “Lamzaks meklē Lamzaku” (2016), kas tika nominēts Latvijas literatūras gada balvai un “Skelets skapī” (2018). 2015. gadā klajā nāca rakstnieces debijas darbs pieaugušajiem — romāns “Putnu osta” un 2017. gadā pasaka “Pasaules centrs”.

Grāmatas mākslinieces Lilija Berzinska un Katrīna Vasiļevska

Cieto vāku sējums, 48 lpp., ar krāsainām ilustrācijām, izdota 2018. gada novembrī. 

Pieejama visos grāmatu veikalos un internetā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu