Oskars Millers pēc izbalsošanas no “X Faktora” laiž klajā jaunu dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

​Grupas “Rock'n'Berries” solists Oskars Millers, kurš zināms arī kā viens no šova “X Faktors” otrās sezonas divpadsmit finālistiem, sadarbībā ar latviešu dīdžeju un producentu Mārtiņu Makrecki jeb Makree apvienojušies, lai radītu dziesmu “Kurš gan cits”.

Dziesma tapusi dziesmu rakstīšanas nometnes “RIGaLIVE” ietvaros. “Šī ir mana otrā un veiksmīgākā “RIGaLIVE” dziesmu rakstīšanas nometne. Oskaru iepriekš biju dzirdējis viņa grupas “Rock'n'Berries” koncertos, taču nekad nebiju domājis, ka mēs varētu atrast kopīgu valodu, rakstot mūziku. Bet, kā jau tas dzīvē notiek, satikāmies nometnē, izvirzījām ideju, kādā virzienā vēlamies doties, un dziesma radās dabiski,” norāda Mārtiņš, kurš Latvijā producējis mūziku tādiem māksliniekiem kā Dons, Dvīnes, Justs, Aminata un Pyor.

Savukārt Oskaram šī bija pirmā šāda veida sadarbība: “Pirmo reizi piedalījos “RIGaLIVE” dziesmu rakstīšanas nometnē, iejūtoties gan dziedātāja, gan dziesmu autora lomā. Veiksmīgas izlozes rezultātā sanāca iepazīties un darboties kopā ar Mārtiņu Makrecki jeb dīdžeju Makree. Tad nu mūsu sadarbības rezultātā arī tapa dziesma “Kurš gan cits”, kuras pamatā ir stāsts par apjukumu, ar kuru saskaras ikviens no mums. Tā ir tā sajūta, kad nevis vienkārši atrodies tumsā, bet jau pats esi kļuvis par tumsu. Un vienīgais, kas var glābt no šīs bezpalīdzīgās situācijas, ir mīlestība.”

Oktobra sākumā notikušajā jau trešajā “Latvijas mūzikas attīstības biedrība/Latvijas mūzikas eksports” iniciētās dziesmu rakstīšanas nometnes “RIGaLIVE” sesijā divu dienu laikā tika radītas astoņpadsmit jaunas dziesmas, kas tapa komandās, kuru sastāvu veidoja arī tādi labi pazīstami mūziķi kā Aija Andrejeva, Kaspars Ansons, Aminata, Samanta Tīna, DJ Rudd un citi.

“RIGaLIVE” mērķis ir veicināt dziesmu mūzikas un teksta autoru, kā arī mūzikas producentu savstarpējas sadarbības veicināšanu, profesionalitātes līmeņa paaugstināšanu, kā arī veicināt mūzikas eksportu – potenciālu mūzikas produktu radīšanu un attīstīšanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu