"Warriors" līderis Karijs savainojuma dēļ vēl nevarēs atgriezties laukumā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Stefans Karijs
Stefans Karijs Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionvienības Goldensteitas "Warriors" līderis Stefans Karijs savainojuma dēļ vēl nevarēs atgriezties laukumā.

Karijs iepriekš iedzīvojās kreisā cirkšņa muskuļa sastiepumā, ko apstiprinājis klubs. Savainojumu viņš guva aizvadītajā nedēļas nogalē, kad "Warriors" tikās ar Milvoki "Bucks" komandu, pārliecinošu uzvaru ar 134:111 gūstot Milvoki basketbolistiem.

Pēc tam Karijs nepiedalījās nākamajās trīs spēlēs pret Rodiona Kuruca pārstāvēto Bruklinas "Nets" (116:100), Losandželosas "Clippers" (116:121) un Atlantas "Hawks" (110:103), kā arī paredzams, ka viņš izlaidīs vēl trīs nākamos mačus viesos pret Hjūstonas "Rockets", Dalasas "Mavericks" un Dāvja Bertāna pārstāvēto Sanantonio "Spurs", kā arī pirmo mājas spēli pēc izbraukuma pret Oklahomasitijas "Thunder".

Pašlaik 30 gadus vecais Karijs būs kopā ar komandu izbraukuma tūrē, tomēr spēlēs nepiedalīsies. Sagaidāms, ka viņš laukumā atgriezīsies otrajā mājas spēlē nākamajā sestdienā pret Portlendas "Trail Blazers" vienību.

Karijs šosezon vidēji guvis 29,5 punktus mačā, kā arī atdevis 6,1 rezultatīvu piespēli un sakrājis piecas atlēkušās bumbas. Tāpat viens no visu laiku labākajiem tālmetienu izpildītājiem šosezon trīspunktu metienus veicis ar 49,2% precizitāti.

"Warriors" pagaidām ar 12 uzvarām 15 spēlēs ir Rietumu konferences līdere, kā arī otrajā vietā visā līgā aiz Toronto "Raptors", kas tikpat uzvaras sakrājusi 14 spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu