Ankipāns: Viens otru piespiedām daudz kļūdīties

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ģirts Ankipāns
Ģirts Ankipāns Foto: EPA/LETA

Rīgas "Dinamo" un Ņižņijnovgorodas "Torpedo" vienības komandas ceturtdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē piespieda viena otru daudz kļūdīties, pēc uzvaras secina rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Uzvaras vārtus pagarinājumā gūstot Uvim Jānim Balinskim, "Dinamo" ceturtdien viesos ar 3:2 (1:0, 1:2, 0:0, 1:0) pārspēja "Torpedo".

"Esam apmierināti, ka ieguvām divus punktus, kurus izcīnījām spēlē starp divām uzbrūkošām komandām. Viens otru piespiedām daudz kļūdīties uzbrukuma zonās. Ļoti interesanta spēle ar daudziem momentiem. Realizējām par vienu momentu vairāk un izcīnījām uzvaru," pēcspēles preses konferencē stāstīja Ankipāns.

Pamatlaikā izcēlās krievs Artjoms Aļajevs un soms Matiass Mitinens. Aļajevam šie bija pirmie vārti "Dinamo" sastāvā, turklāt viņš asistēja arī Mitinena gūtajos vārtos.

"Aļijevs šosezon daudz nav spēlējis, bet viņš uzņems formu un būs labs komandas papildinājums. Viņš ir uzbrūkošs aizsargs un labi spēlē ar ripu," teica Ankipāns.

Tikmēr pretinieku galvenais treneris Dāvids Ņemirovskis bija sarūgtināts par zaudējumu.

""Dinamo" spēlēja ļoti labi un aktīvi. Nezinu, kāpēc ātrāk neizveidojām momentus. Spēles sākumā nebijām pietiekami koncentrējušies," atzina Ņemirovskis.

Rīgas "Dinamo" ar 27 punktiem 26 spēlēs šobrīd Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem septīto vietu, kamēr "Torpedo" ar 34 punktiem 27 cīņās ir sestajā pozīcijā Austrumos.

Šī izbraukuma turpinājumā sestdien Latvijas komandai būs duelis pret Gagarina kausa glabātāju Kazaņas "Ak Bars".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu