Fantastiskās būtnes atgriežas uz lielajiem ekrāniem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
“Fantastiskās būtnes: Grindelvalda noziegumi”
“Fantastiskās būtnes: Grindelvalda noziegumi” Foto: kadrs no filmas

No piektdienas, 16. novembra, kinoteātros Latvijā sāk izrādīt piedzīvojumu filmu “Fantastiskās būtnes: Grindelvalda noziegumi” (“Fantastic beasts: The Crimes of Grindelwald”). Šī ir otrā no piecām fantāzijas filmām, kas tapusi pēc slavenās rakstnieces Dž. K. Roulingas oriģinālā scenārija.

Pirms diviem gadiem fantastikas cienītāji tika iepazīstināti ar jauniem piedzīvojumiem Dž. K. Roulingas radītajā burvju pasaulē, uz ekrāniem nonāca slavenās rakstnieces debija scenāristes lomā – piedzīvojumu filma “Fantastiskās būtnes – un kur tās meklēt”. Filma ieguva pozitīvas kino kritiķu atsauksmes un kļuva par astoto vispelnošāko filmu 2016. gadā.

Pirmajā filmā iepazītais jaunais burvis Skamanders arī šoreiz ir centrālais varonis, kura palīdzība ir nepieciešama Baltusam Dumidoram, lai izjauktu Grindelvalda plānu. Tumšais burvis Gelerts Grindelvads ir izbēdzis no apcietinājuma un sāk pulcēt sekotājus, no kuriem daudzi pat nenojauš viņa patieso mērķi: panākt tīrasiņu burvju kundzību pār visām nemaģiskajām būtnēm. Burvju sabiedrība sāk šķelties divās nometnēs, un pretējie viedokļi izšķir pat tuvākos draugus un ģimenes locekļus.

Tāpat kā pirmo filmu, arī šo ir režisējis Deivids Jeitss (“Harija Potera” filmas). Aktieru ansambļa priekšgalā ir “oskarotais” britu aktieris Edijs Redmeins (“Teorija par visu”), Ketrīna Voterstone (“Svešais: Covenant”), Elisone Sudila, Dens Foglers (“Lai veicas, Čak!”), Ezra Millers (“Taisnības līga”), slavenā rokmūziķa Lenija Kravica meita  - Zoja Kravica (“Trakais Makss: Skarbais ceļš”), kā arī “Oskara” balvas nominanti  -  Džūda lovs (“Aukstais kalns”) un Džonijs Deps (“Meklējot Nekurzemi”).

Piedzīvojumu filmas “Fantastiskās būtnes: Grindelvalda noziegumi” reklāmas rullītis: 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu