Points 91 sekundē tiek pie "hat-trick" NHL mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Breidens Points
Breidens Points Foto: Reuters/LETA

Breidens Points ceturtdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē pusotras minūtes laikā realizēja trīs vairākumus, kaldinādams Tampabejas "Lightning" komandas uzvaru.

Tampas komanda viesos ar rezultātu 4:3 (1:2, 3:1, 0:0) pārspēja Pitsburgas "Penguins" vienību.

"Penguins" komanda pēc Patrika Hērnkvista un Fila Kesela precīzajiem metieniem bija izvirzījusies vadībā ar 2:0, taču pirmā perioda pēdējā minūtē trīs hokejisti nopelnīja noraidījumus.

Trīs sekundes pirms trešdaļas beigām Points realizēja pirmo vairākumu, vēl pa ripai iemezdams arī otrā perioda 41.sekundē un otrās minūtes 28.sekundē. Visos trīs vārtu guvumos viņam asistēja Ņikita Kučerovs.

Trīs minūtes vēlāk Hērnkvists izlīdzināja rezultātu, bet vēl pēc trīsarpus minūtēm Janni Gūrds panāca 4:3 "Lightning" labā.

Pointa ceturtdien 91 sekundes laikā paveiktais ir sestais visu laiku ātrākais "hat-trick" NHL vēsturē. Rekordists ar trim vārtiem 21 sekundē ir Bils Mosienko, kurš to paveica 1952.gadā.

"Puiši man atdeva labas piespēles, un varēju gūt vārtus. Noteikti, spēlējot lielajā vairākumā, pretiniekiem ir gūti aizsargāties, tāpēc mēs bijām nesaudzīgi," pēc mača teica Points.

"Points smagi strādā un var ievirzīt spēli pareizajās sliedēs. Patīkami redzēt, kā šādi hokejisti tiek atalgoti par saviem centieniem," pauda "Lightning" galvenais treneris Džons Kūpers.

Tāpat uzvaru ceturtdien izcīnīja "Lightning" tuvākā sekotāja Austrumu konferencē Toronto "Maple Leafs", kas viesos ar 5:3 (2:3, 2:0, 1:0) pārspēja Sanhosē "Sharks"

Uzvarētājiem divus vārtus guva soms Kaspari Kapanens, bet ar vienu precīzu metienu un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Mičels Mārners.

Tikmēr zaudējumu cieta līgas vadošā komanda Nešvilas "Predators", kas viesos ar 1:2 (0:1, 0:1, 1:0) piekāpās Arizonas "Coyotes" hokejistiem.

Turpretī pie uzvaras tika "Predators" tuvākā sekotāja Rietumu konferencē Minesotas "Wild", kas mājās guva virsroku 6:2 (2:0, 3:1, 1:1) pār Vankūveras "Canucks".

Minesotas komandā ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās soms Miko Koivu.

Savukārt ar "hat-trick" un rezultatīvu piespēli ceturtdien izcēlās Antonī Boviljē, kurš palīdzēja Ņujorkas klubu derbijā "Islanders" komandai mājās ar 7:5 (2:2, 3:1, 2:2) pārspēt "Rangers" vienību.

NHL Austrumu konferences līderpozīcijā ar 27 punktiem 19 spēlēs joprojām ir Tampabejas "Lightning", kamēr tikai punktu zaudē Toronto "Maple Leafs". Savukārt Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" ar 22 punktiem ieņem augsto septīto pozīciju.

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 27 punktiem 19 spēlēs ir Nešvilas "Predators", par punktu apsteidzot Minesotas "Wild" hokejistus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu