Rīgas "Dinamo" uzvaru gājienu centīsies turpināt pret KHL čempioni

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rīgas "Dinamo"
Rīgas "Dinamo" Foto: Paula Čurkste/LETA

Rīgas "Dinamo" komanda, kas uzvarējusi iepriekšējos 4 mačos pēc kārtas, sestdien noslēgs 3 spēļu izbraukuma tūri. Rīdzinieki plkst. 16.00 pēc Latvijas laika uzsāks cīņu pret Kontinentālās hokeja līgas (KHL) pagājušās sezonas uzvarētāju Kazaņas "Ak Bars".

Rīgas "Dinamo" komanda 3 spēļu izbraukuma tūrē izcīnījusi 2 uzvaras - ar 4:3 pret Ņižņekamskas "Ņeftehimik" un ar 3:2 pagarinājumā pret Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

Savukārt "Ak Bars" iepriekšējā mačā ar 0:5 kapitulēja Maskavas CSKA. Šīs abas komandas pagājušajā sezonā spēkojās Gagarina kausa finālā, Kazaņai svinot panākumu sērijā ar 4-1.

Rīgas "Dinamo" augusta beigās "Arēnā Rīga" tikās ar "Ak Bars", izcīnot uzvaru tradicionālā pirmssezonas sagatavošanās turnīra "Latvijas Dzelzceļa" kausa mačā ar 2:1 pagarinājumā.

Rietumu konferences turnīra tabulā Rīgas "Dinamo" ar 27 punktiem (26 spēles) patlaban ieņem 7. vietu, bet "Ak Bars" ar 39 punktiem (28 spēles) ierindojas 5. pozīcijā Austrumos.

Joprojām starp KHL šis sezonas rezultatīvākajiem spēlētājiem atrodas divi Rīgas "Dinamo" hokejisti - zviedru uzbrucējs Līnuss Videls un itāļu izcelsmes kanādiešu aizsargs Metjū Majone.

Videls ar 28 punktiem (13 vārti + 15 piespēles) ir trešais rezultatīvākais spēlētājs šosezon, bet Majone ar 27 punktiem (6+21) ir otrais rezultatīvākais aizsargu pozīcijā.

"Ak Bars" komandā šosezon rezultatīvākais patlaban ir čehu uzbrucējs Jirži Sekačs ar 21 punktu (9+12), bet ar 20 punktiem (6+14) seko zviedru uzbrucējs Antons Landers.

Nākamo spēli Rīgas "Dinamo" aizvadīs 21. novembrī savā laukumā pret Maskavas apgabala komandu Podoļskas "Vitjaz".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu