Leģendārā bērnu veikala "Lāčuks" ēka meklē jaunus saimniekus (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Jau ilgus gadus Aleksandra Čaka un Matīsa ielas krustojumā redzams liels uzraksts “Lāčuks”. Tas ir veikals, kurā noteikti paviesojušies daudzi rīdzinieki, lūkojot pēc rotaļlietām savām atvasēm. Jāsaka gan, ka drīzumā šo uzrakstu, iespējams, nomainīs kas cits, jo tirdzniecības ēka ir izlikta pārdošanā. Nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv aicina doties virtuālā tūrē un apskatīt plašās komerctelpas galvaspilsētas centrā.

Šobrīd trīs stāvus augstajā ēkā izvietots ne vien rotaļlietu, bet arī mēbeļu veikals. Taču lokācijas vieta un mājas plānojums ir pateicīgs dažādiem komercdarbības veidiem. Tā atrodas ērtā vietā Rīgas centrā, kur ir aktīva cilvēku plūsma un transporta satiksme. Ēka, viennozīmīgi, pievērš apkārtējo uzmanību.

Foto: city24.lv

Komercobjekts būvēts 2004. gadā, kad renovācijas darbus paralēli piedzīvoja arī blakus esošās ēkas. Tirdzniecības vietas kopējā platība ir 2143 kvadrātmetri, un tajā izveidota autonoma gāzes apkure, ierīkota ventilācijas sistēma un iegādāti kondicionētāji. Jāpiemin, ka pagalmā ir pieejama arī autostāvvieta. Aplūko tirdzniecības ēku.

Foto: city24.lv
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu