“SuperBingo” nākas aizstāt vienu no vadītājām (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

​Svētdien, 18. novembrī, TV3 raidījums “SuperBingo” skatītājus sveiks jaunā vadītāja Nora Legzdiņa (22), kļūstot par kolēģi līdzšinējiem “SuperBingo” vadītājiem Armandam Simsonam un Ligitai Miezei.

Raidījuma producenti atklāj, ka jaunās vadītājas pievienošanās komandai ir notikusi tādēļ, ka ilggadējā vadītāja Krista Pesecka pieņēma jaunu izaicinājumu, dodoties studēt uz Dāniju, kur viņa pilnveidos savas prasmes programmā “Multimediju dizains un komunikācija”.

Jautājot, kāda ir Noras pamatnodarbošanās, viņa stāsta: “Šobrīd es strādāju LNT raidījumā “Dzīvīte brīvdienās” komandā kā redaktors un sižetu autors, kā arī kopā ar Mārci Šēneru, vienu no prasmīgākajiem operatoriem un režisoriem Latvijā, veidojam dažādus mūzikas videoklipus un citus radošus projektus, kuros izpildu producenta lomu  - jaunākie mūsu kopdarbi ir Jāņa Stībeļa dziesma “Džoanna” un jau plaši medijos izskanējušās Stībeļa un draugu kopdziesmas “Dzintara Latvijas stāsts” videoklips.”

Noru iedvesmo un aizrauj “SuperBingo” vide: “Te virmo nebeidzams optimisms un dzīvesprieks, kas raksturīgs manis pašas būtībai. Esot “SuperBingo”, jūtos kā mājās, es jūtu to pašu prieku, sauli, pozitīvās emocijas un enerģiju, kas vienmēr virmoja uz skatuves bērnu pasākumu vadīšanā. Man ir liels gandarījums, ka man ir iespēja kopā ar spēlētājiem piedzīvot pozitīvas emocijas, atgādinot, ka arī pieaugušie var priecāties par iespaidīgiem laimestiem gluži kā bērni, jo vienkāršais, gaišais prieks ir tā komponente, par kuru bieži vien ikdienas steigā piemirstam.”

Sadarbību ar ilggadējiem un profesionālajiem šova vadītājiem – Ligitu un Armandu, Nora vērtē pozitīvi, sakot, ka “Ligita un Armands ir lieli sava darba lietpratēji un jau pašlaik jūtu, ka varu ļoti daudz no viņiem mācīties. Un arī būs jāmācās - latiņa ir uzlikta augsta! Līdz šim viņu cilvēciskums un atsaucība ir radījusi lielu komandas sajūtu, un esmu pārliecināta, ka saņemšu atbalstu ikvienā situācijā!”

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu