Kā ātri likvidēt nepatīkamas smakas automašīnas salonā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nepatīkamu aromātu ātra likvidēšana ir aktuāla ne vien vasaras karstumā, bet arī vēsi rudenīgos apstākļos.

Ar dzinēja darbību un degvielu nesaistītai smakai automašīnas salonā var būt dažādi iemesli - izlijis šķidrums, mājdzīvnieku nedarbi, smēķēšana, sen netīrīti paklājiņi u.c., taču nereti pie vainas ir gluži vienkārši paaugstināts gaisa mitrums. Automašīnas interjers nepārtraukti piedzīvo sasilšanas un atdzišanas ciklus, kas pie tāda gaisa mitruma, kāds valda Latvijas novembrī, neizbēgami noved pie kondensāta veidošanās. Pirmais solis ir kārtīga auduma virsmu izžāvēšana un salona izvēdināšana, kas pašreizējos laikapstākļos jau ir sarežģīts uzdevums. To var veikt vairākos piegājienos. Pēc tam ieteicams salonu apstrādāt ar efektīviem ātras iedarbības tīrīšanas un gaisa atsvaidzināšanas līdzekļiem.

Foto: Publicitātes foto

Risinājums nevaļīgajiem

Agrāk tīrīšana un gaisa atsvaidzināšana autokosmētikā tika funkcionāli nodalītas, tātad uzdotas atšķirīgām produktu grupām, bet patlaban tirdzniecībā pieejami universāli līdzekļi. Turtle Wax Odor-X sērija paredzēta steidzīgiem autoīpašniekiem, kam nav nedz laika, nedz vēlēšanās veltīt daudzas stundas salona uzkopšanai. Fresh Clean līdzeklis paredzēts visu tipu virsmām, turklāt veic arī gaisa atsvaidzināšanas funkciju, kas ir aktīva līdz pat trīsdesmit dienām. Ja salons nav pārlieku netīrs, respektīvi, tajā nav sen netīrītu virsmu un ieēdušos traipu, pietiek ar Power Out Odor-X smaku neitralizatoru, kas piešķir interjeram "jauna auto smaržu". Ekstrēmākiem gadījumiem Turtle Wax piedāvā vienreizēju aeorosolu Odor-X Whole Car Blast. Šajā gadījumā atvākots aeorosols vienkārši jāatstāj salonā, līdz ir tukšs, pēc tam jānogaida, līdz tā daļiņas iesūcas arī attālākos apdares nostūros, un noslēgumā kārtīgi jāizvēdina automašīna. Aerosolu priekšrocība ir lietošanas ātrums, ērtums un efekta saglabāšanās arī aukstā un mitrā laikā, kad citi gaisa atsvaidzinātāji vairs īsti negrib darboties.

Turtle Wax oficiālais izplatītājs Latvijā ir SIA Getz Nordic.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu