Menedžeris: Usiks nākamo cīņu varētu aizvadīt pret nepārspēto Vordu (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Oleksandrs Usiks un Andrē Vords
Oleksandrs Usiks un Andrē Vords Foto: AP/Scanpix/TVNET kolāža

Absolūtais pasaules čempions boksā pirmā smagā svara kategorijā Oleksandrs Usiks nākamo cīņu varētu aizvadīt pret ASV bokseri Andrē Vordu, kurš karjerā nav cietis nevienu zaudējumu, atklājis Ukrainas sportista menedžeris Aleksandrs Krasjuks.

Usiks pagājušās nedēļas nogalē Mančestrā aizstāvēja WBC, WBO, IBF un WBA pasaules čempiona jostas pirmā smagā svara kategorijā (līdz 90,7 kg), astotajā raundā ar nokautu pieveicot britu Toniju Beljū.

Ukrainas boksera menedžeris intervijā "YouTube" kanālā "VideoBoxing" atklājis, ka Usiks plāno nākamo cīņu aizvadīt smagsvaros, tomēr pastāvot variants, ka viņš vēl vienu dueli aizvadīs pirmā smagā svara kategorijā.

"Plānots, ka nākamā cīņa nebūs pirmā smagā svara kategorijā. Tomēr mums ir vēl viens variants, kas parādījās pavisam nesen. Ir kāds amerikāņu bokseris, kurš paudis varbūtību atgriezties ringā, lai cīnītos pret Usiku," pastāstīja Krasjuks.

"Kurš divreiz uzvarēja Sergeju Kovaļevu? Andrē Vords... Cilvēks aizgāja no boksa. Taču viņš (Vords) varētu atgriezties. Daudz kas būs atkarīgs no viņa iniciatīvas. Tomēr mūs interesē smagsvaru kategorija," teica Usika menedžeris. 

Pašlaik 34 gadus vecais Vords karjeras laikā aizvadījis 32 cīņas (16 nokauti), visos dueļos izcīnot uzvaras.

Vords savulaik bija pasaules čempions divās svara kategorijās - otrais vidējais svars (līdz 76,2 kg) un pussmagais svars (līdz 79,4 kg).

Pēdējo profesionālo cīņu Vords aizvadīja pērn jūnijā, ar tehnisko nokautu uzveicot jau iepriekš minēto Krievijas bokseri Andreju Kovaļevu.

2011. gadā prestižie mediji ESPN, "Sports Illustrated" un "The Ring Magazine" atzina Vordu par gada labāko cīkstoni pasaulē.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu