Traģiskā avārijā Talsu pusē iet bojā vīrietis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija/Facebook

16. novembrī ap plkst. 09:00 Talsu novada Ģibuļu pagastā uz autoceļa Rīga – Ventspils pirms apdzīvotas vietas Ģibuļi notika ceļu satiksmes negadījums, kurā, saduroties divām automašīnām, viens autovadītājs gājis bojā, otrs guvis miesas bojājumus, vēstī Valsts policija. 

Negadījums noticis taisnā ceļa posmā un policija pieļauj iespēju, ka kāds no vadītājiem neuzmanības dēļ iebraucis pretējā braukšanas joslā. Ceļu satiksmes negadījumā iesaistīts transportlīdzeklis Audi 100 un VW Touran. 

Negadījumā gājis bojā 1959. gadā dzimis vīrietis, bet 1964. gadā dzimis vīrietis nogādāts slimnīcā. Pēc sākotnējās informācijas, viņa gūtās traumas nav dzīvībai bīstamas. Par notikušo sākts kriminālprocess, nozīmētas ekspertīzes, un precīzi notikušā apstākļi tiek skaidroti. 

Policija aicina atsaukties aculieciniekus, kuri minētajā laikā brauca garām notikuma vietai un var sniegt policijai informāciju par notikušo, lūdzot zvanīt uz 110 vai vērsties personīgi tuvākajā policijas iecirknī!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu