Indrašis otro KHL spēli pēc kārtas izceļas ar rezultativitāti

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu uzbrucējs Miks Indrašis piektdien veica rezultatīvu piespēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā, palīdzot Maskavas "Dinamo" komandai tikt pie uzvaras.

Maskavas klubs izbraukumā ar 3:2 (0:1, 1:0, 1:1, 1:0) pagarinājumā pieveica Astanas "Baris".

Indrašis šajā spēlē rezultatīvi asistēja Maskavas "Dinamo" pirmo vārtu guvumā, kad 32.minūtē Vladimirs Brjukvins panāca neizšķirtu.

Mača trešajā trešdaļā abas komandas apmainījās vārtu guvumiem, bet pagarinājumā uzvaru viesiem no Krievijas galvaspilsētas jau 53.sekundē nodrošināja Dmitrijs Kagarlickis.

Latviešu uzbrucējs šajā mačā laukumā pavadīja 17 minūtes un 33 sekundes, kuru laikā metienus pa vārtiem neveica, bet nopelnīja divas soda minūtes, uzvarēja deviņos no 16 iemetieniem un pielietoja vienu spēka paņēmienu.

Indrašis šosezon 28 spēlēs guvis astoņus vārtus un veicis septiņas rezultatīvas piespēles.

Tikmēr zaudējumu piedzīvojusi uzbrucēju Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Maskavas "Spartak", kas savā laukumā ar 1:3 (0:1, 0:2, 1:0) atzina savas tiešās konkurentes Jaroslavļas "Lokomotiv" pārākumu.

Abi Latvijas hokejisti šajā mačā laukumā pavadīja teju identisku laiku. Daugaviņš nospēlēja 21 minūti un 31 sekundi, kuru laikā veica trīs metienus pa vārtiem un uzvarēja vienā no diviem iemetieniem.

Savukārt Karsums laukumā sabija 21 minūti un 30 sekundes, veica piecus metienus, uzvarēja vienīgajā iemetienā, kurā piedalījās, un pamanījās pielietot septiņus spēka paņēmienus.

Citā spēlē kārtējo zaudējumu piedzīvoja neveiksmīgi spēlējošā aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Čerepovecas "Severstaļ", kas izbraukumā ar 0:2 (0:1, 0:0, 0:1) atzina "Soči" pārākumu.

Kulda nospēlēja 19 minūtes un divas sekundes, kuru laikā veica trīs metienus pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes, bloķēja vienu pretinieku metienu un pielietoja vienu spēka paņēmienu.

Tikmēr divu zaudējumu sēriju pārtraukusi KHL līdere Jekaterinburgas "Avtomobilist", kas viesos ar 4:0 (3:0, 1:0, 0:0) uzveica Minskas "Dinamo". Uzvarētāju rindās ar vieniem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Deniss Bodrovs.

Savukārt septīto uzvaru pēc kārtas izcīnījusi Magņitogorskas "Metallurg", kas viesos ar 4:1 (0:0, 2:1, 2:0) uzvarēja Maskavas apgabala "Vitjaz". Kārtējp panākumu piektdien guva arī Sanktpēterburgas SKA, kas savā laukumā ar 1:0 (1:0, 0:0, 0:0) pārspēja Čeļabinskas "Traktor".

Rietumu konferences vadībā ar 46 punktiem 27 spēlēs ir Maskavas CSKA, no kuras par punktu atpaliek SKA, kamēr trešā ar 39 punktiem ir vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit". Savukārt piektā ar 31 punktu 29 cīņās ir "Spartak".

Tālāk Rīgas "Dinamo" ar 27 punktiem 26 dueļos ir septītā, uzreiz aiz tās ar 25 punktiem 28 cīņās ir Maskavas "Dinamo", bet 11.pozīcijā ir "Severstaļ", kas sakrājusi 19 punktus 29 spēlēs.

Savukārt Austrumu konferencē "Avtomobilist" ir 53 punkti 29 mačos, bet 42 punkti 28 spēlēs ir Boba Hārtlija trenētās Omskas "Avangard" kontā. Tikmēr astotajā vietā ar 26 punktiem 26 dueļos ir traumētā aizsarga Krišjāņa Rēdliha pārstāvētā Pekinas "Kuņluņ Red Star".

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm, kas ir jauns līgas rekords, jo līdz šim vairāk par 60 spēlēm sezonā vienai vienībai nav bijis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu