Ankipāns: Biļalovs mums šosezon jau ir sagādājis daudz punktu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ģirts Ankipāns
Ģirts Ankipāns Foto: EPA/LETA

Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" vārtsargs Timurs Biļalovs ir meistarīgs sava aroda pratējs, kurš rīdziniekiem šīs sezonas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā ir sagādājis daudz punktu, pauda vienības galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Rīgas "Dinamo" sestdien izbraukumā ar 1:2 (0:0, 0:0, 1:1, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās pašreizējajai Gagarina kausa īpašniecei Kazaņas "Ak Bars".

"Spēle bija ļoti laba, man tā patika. Domāju, abas komandas skatītājiem sniedza baudāmu maču. Varbūt nebija tik daudz vārtu gūšanas iespēju, taču vārtsargi spēlēja lieliski. Tiesa, šodien nedaudz labāki bija "Ak Bars"", Kazaņas kluba mājaslapā citēts Ankipāns.

Zīmīgi, ka pašreizējais Rīgas "Dinamo" vārtsargs Biļalovs dzimis tieši Kazaņā un "Ak Bars" klubā uzsāka savu profesionāļa karjeru. Ankipāns norādīja, ka zināmā mērā viņš tieši tāpēc izvēlējies izmantot krievu vārtsargu sestdienas spēlē.

"Biļalovs ir ļoti labs vārtsargs, kurš mums jau tagad ir atnesis daudz punktu," uzsvēra Ankipāns.

Tikmēr "Ak Bars" galvenais treneris Zinetula Biļaļetdinovs izteicās, ka abas komandas sestdien spēlējušas labā līmenī.

"Spēle bija ļoti ātra. Varbūt šur un tur bija haoss, bet abām vienībām bija vēlme izcīnīt uzvaru," sacīja Biļaļetdinovs.

Rīdzinieki Rietumu konferences kopvērtējumā ar 28 punktiem 27 mačos ieņem septīto vietu, kamēr "Ak Bars" 29 spēlēs izcīnījusi 40 punktus, kas Austrumu konferencē ļauj atrasties ceturtajā vietā.

Turpinājumā rīdzinieki atgriezīsies Latvijā, lai nākamnedēļ uzsāktu mājas spēļu sēriju, kuras laikā būs jātiekas ar Maskavas apgabala "Vitjaz", Boba Hārtlija trenēto Omskas "Avangard", Sanktpēterburgas SKA un Maskavas CSKA, pret pēdējām divām spēlējot Šveices pilsētā Cīrihē. Nākamajā izbraukumā Latvijas klubs dosies vien pēc divām nedēļām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu