Neatliekamas palīdzības sniegšanai svētkos Rīgā mobilizētas septiņas papildu brigādes

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Neatliekamās medicīniskās palīdzības sniegšanai Latvijas simtgades svētku laikā Rīgā Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests (NMPD) mobilizējis septiņas papildu brigādes,  informēja dienesta pārstāve Ilze Bukša.

Bukša uzsvēra, ka NMDP rēķinās, ka svētku laikā Rīgā būs cilvēku pieplūdums, un šī iemesla dēļ mobilizētas septiņas brigādes, kas nav no Rīgas.

Bukša uzsvēra, ka NMPD arī izsludinātās ārkārtas situācijas apstākļos ir gatavs svētkos nodrošināt neatliekamo palīdzību, tostarp svētku vietās, kur pulcēsies liels iedzīvotāju skaits.

Kā ziņots, šodien visā Latvijā atzīmē valsts proklamēšanas 100.gadadienu. Svētku laikā galvaspilsētā plānota plaša pasākumu programma, tostarp plkst.14 norisināsies Nacionālo bruņoto spēku parāde 11.novembra krastmalā, tai seko svinīgs muzikāls notikums "18.11." pie Brīvības pieminekļa plkst.18.45.

Vakarā plkst.20 gaidāma Latvijas Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa uzruna pie Brīvības pieminekļa Rīgā, bet plkst.21 - Latvijas valsts himnas kopīga dziedāšana un gaismas uzvedums "Saules mūžs" 11.novembra krastmalā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu