"Jokerit" ar Kalniņu vārtos svin trešo uzvaru pēc kārtas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jānis Kalniņš
Jānis Kalniņš Foto: TASS/LETA

Uzvaru Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē svētdien svinēja Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit", kas savā laukumā ar 4:3 (2:2, 1:0, 1:1) pārspēja Jaroslavļas "Lokomotiv" vienību.

Kalniņš aizvadīja pilnu maču, atvairot 30 pretiniekus metienus.

Latvijas vārtsargs "Jokerit" vārtos aizvadīja trešo spēli pēc kārtas, palīdzot Somijas klubam uzvarēt visas trīs spēlēs. Iepriekšējos divos mačos Kalniņš savus vārtus atstāja neieņemtus. 

"Jokerit" rindās šajā mačā ar vārtu guvumu izcēlās Braiens O'Nīls, Džons Normans, Alekss Grants un Peka Jormaka, kamēr viesiem vārtus guva Jakubs Nakladals, Brendons Kozuns un Andrejs Loktionovs.

Rietumu konferences vadībā ar 48 punktiem 28 spēlēs ir Maskavas CSKA, no kuras par vienu punktu atpaliek 29 mačus aizvadījusī Sanktpēterburgas SKA, kamēr trešā ar 41 punktu 27 spēlēs ir "Jokerit". Savukārt piektā ar 31 punktu 29 cīņās ir Maskavas "Spartak", ko pārstāv latviešu uzbrucēji Mārtiņš Karsums un Kaspars Daugaviņš.

Tālāk Rīgas "Dinamo" ar 28 punktiem 27 dueļos ir septītā, uzreiz aiz tās ar 25 punktiem 29 cīņās ir Maskavas "Dinamo", bet 11.pozīcijā ir aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Čerepovecas "Severstaļ", kas sakrājusi 19 punktus 29 spēlēs.

Savukārt Austrumu konferencē Jekaterinburgas "Avtomobilist" ir 53 punkti 29 mačos, bet 42 punkti 28 spēlēs ir Latvijas hokeja izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītās Omskas "Avangard" kontā. Tikmēr astotajā vietā ar 26 punktiem 26 dueļos ir traumētā aizsarga Krišjāņa Rēdliha pārstāvētā Pekinas "Kuņluņ Red Star".

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm, kas ir jauns līgas rekords, jo līdz šim vairāk par 60 spēlēm sezonā vienai vienībai nav bijis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu