Ķēniņam lielisks sniegums Šveices čempionāta spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ronalds Ķēniņš
Ronalds Ķēniņš Foto: AP/LETA

Latviešu uzbrucējs Ronalds Ķēniņš svētdien guva vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli viņa pārstāvētās "Lausanne" uzvarā Šveices augstākās hokeja līgas (NLA) regulārā čempionāta mačā.

"Lausanne" ar 4:1 (3:1, 0:0, 1:0) savā laukumā uzveica "Bern" vienību.

Ķēniņš laukumā pavadīja 18 minūtes un sešas sekundes, kuru laikā guva vārtus un divreiz rezultatīvi piespēlēja. Latviešu hokejists šajā mačā veica trīs metienus pa vārtiem, kā arī bloķēja vienu pretinieku mesto ripu. Ķēniņš spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +3, kas bija labākais rādītājs komandā.

Latviešu vārtsargs Ivars Punnenovs sestdien ielaida septiņus vārtus viņa un uzbrucēja Riharda Melnalkšņa pārstāvētās Langnau "Tigers" komandas smagā zaudējumā ar 3:10 "Fribourg-Gotteron" vienībai.

Piektdien Punnenova pārstāvētā vienība savā laukumā ar 3:2 pēcspēles metienos pieveica valsts vicečempioni "Lugano", kuras vārtus sargāja Elvis Merzļikins. Šajā spēlē Punnenovs demonstrēja krietni labāku sniegumu, atvairot 30 no 32 pretinieku metieniem.

Šveices augstākās līgas kopvērtējumā līderpozīciju ar 37 punktiem 20 spēlēs ieņem "Biel-Bienne", bet otrajā vietā ar tikpat punktiem 21 cīņā ir "Lausanne". Savukārt "Tigers" ar 33 punktiem 19 spēlēs ir sestā, kamēr "Lugano" ar 29 punktiem 19 cīņās ir astotā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu