Meivezers paziņo, ka cīņa pret Japānas kikbokseri tomēr notiks

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Floids Meivezers un Tenšins Nasukava
Floids Meivezers un Tenšins Nasukava Foto: Reuters/LETA

ASV boksa zvaigzne Floids Meivezers paziņojis, ka viņš tomēr cīnīsies pret Japānas kikbokseri Tenšinu Nasukavu, kurš specializējies jauktajā cīņas mākslā (MMA).

Iepriekš tika ziņots, ka Meivezers gada pēdējā dienā Japānā aizvadīs cīņu pret 20 gadus veco Nasukavu, bet vēlāk ASV bokseris pavēstīja, ka noticis pārpratums un oficiāla dueļa nebūs

Savukārt tagad Meivezers norādījis, ka duelis pret Nasukavu tomēr notiks, taču tā būs neliela paraugcīņa pēc boksa noteikumiem, par kuru viņš saņems lielu honorāru - septiņu ciparu skaitli.

"Noteikumi? Tā būs boksa paraugcīņa. Bez speršanas. Es ar to puisi pakustēšos riņķī apkārt 9 minūtes. Protams, tā būs visu laiku vislabāk apmaksātā paraugcīņa," tenku portālam video intervijā norādīja Meivezers.

Pašlaik 41 gadu vecais Meivezers pērn noslēdza profesionāla boksera karjeru, kurā viņš izcīnīja 50 uzvaras 50 mačos.

Meivezers ir viens no visu laiku bagātākajiem sportistiem pasaulē. Pēc žurnāla "Forbes" datiem viņš savas boksera karjeras laikā nopelnījis aptuveni 1 miljardu ASV dolāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu