Fizdeils: Porziņģis vēl nav gatavs atsākt treniņus ar komandas biedriem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Deivids Fizdeils un Kristaps Porziņģis
Deivids Fizdeils un Kristaps Porziņģis Foto: EPA/AP/LETA/TVNET kolāža

Kristaps Porziņģis vēl nav gatavs atsākt kontakta treniņus ar komandas biedriem, uzskata Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības galvenais treneris Deivids Fizdeils.

Pašlaik 23 gadus vecais Porziņģis turpina atkopties no smaga ceļgala savainojuma, ko viņš guva februārī. Viņš laukumā varētu atgriezties ap Ziemassvētkiem, taču ticamāka ir iespēja, ka tas notiks vēl vēlāk.

"Jau uzsāku nelielus kontakta treniņus un līdzīgas nodarbības, kur spēkojas pret kādu. Labi, ka tas viss tuvojas noslēgumam," pagājušajā nedēļā vienā no intervijām teicis Porziņģis.

Basketbolisti izteikumi likuši secināt, ka drīz viņš atgriezīsies komandas treniņos, tomēr Fizdeils ir citās domās.

"Nedomāju, ka šobrīd esam tajā punktā [kurā varētu atgriezties komandas treniņos]. Zinu, ka viņš jūtas labāk un esam iepriecināti par katru uz priekšu pasperto soli. Treneri ir komunikācijā ar mani un ļauj koncentrēties manam darbam, lai es pārāk ātri negaidītu viņa atgriešanos. Tomēr cerams, ka tas notiks pēc iespējas ātrāk," "The New York Post" citē Fizdeila teikto.

Kā stāsta "Knicks" stūrmanis, Porziņģis aizvada kontakta treniņus ar treneriem, nevis komandas spēlētājiem.

"Vēl joprojām pastāvam par to, ka neriskēsim līdz brīdim, kamēr viņš pats, es un komanda nebūsim 100% pārliecināti par viņa gatavību. Gribam darīt tā, kā viņam pašam un komandai labāk," teica Fizdeils.

Atbildot par to, vai Porziņģis būs gatavs trenēties Pateicības dienā, kas būs 22.novembrī, Fizdeils atbildēja noliedzoši.

"Manā rīcībā esošā informācija neliecina par indikācijām, ka viņš tik ātri varētu būt atpakaļ," pauda Fizdeils.

Pārbūvē esošā "Knicks" ar četrām uzvarām 17 spēlēs Austrumu konferencē ieņem 13.vietu un, visticamāk, pavasarī nepretendēs uz dalību izslēgšanas turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu