Horoskopi visai nedēļai

Ko stāsta zvaigznes?
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, kas tevi sagaida no 19. līdz 25. novembrim.

AUNS Nedēļas sākumā tu vari negribot tikt iesaistīts kādā konfliktā, kurā tev tiks uzticēta šķīrējtiesneša loma. Centies būt objektīvs, neitrāli izvērtē radušos situāciju. Darba lietām svarīgāka var izrādīties nedēļas otrā puse, kurā aktualizēsies ne tikai ar finansēm, juridisko pusi saistītais, bet arīdzan pavīdēs iespēja paplašināt profesionālās iemaņas, vispārējo redzesloku. Brīvdienās velti laiku mīļajiem, lai vēlāk nav jādzird pārmetumi, ka esi viņus atstājis novārtā.

VĒRSIS Var nākties pieņemt svarīgus lēmumus, tai skaitā ar dzīvesvietu, tās maiņu saistītus. Ne reizi vien apliecināsi savas saimnieciskās un organizatoriskās dotības. Vienlīdz labi pratīsi veidot lietišķa rakstura kontaktus, pārliecināt esošos sadarbības partnerus rīkoties pēc tevis nospraustā plāna. Kādam Vērša zīmes pārstāvim izdosies uzlabot savus ienākumus, pateicoties kam, tiks realizēta sen kārota iecere. Nedēļas nogalē labprāt baudīsi mierīgu, ģimenisku atpūtu.

DVĪŅI Tev veiksmi nesīs gan pazīšanās ar vajadzīgajiem cilvēkiem, gan paša apķērīgums un veiklība. Necerēti ātri var izdoties sākt kādas ieceres realizāciju, kā arī piesaistīt tai papildu sponsoru atbalstu. Ja nepieciešams, spēsi pieņemt atbildīgus lēmumus, ātri pielāgosies mainīgajiem apstākļiem darba lietās. Privātajā dzīvē tieksies pēc miera un klusuma. Partneris šajā ziņā būs saprotošs, spēs īstenot to, pēc kā tik ļoti kāro tava sirds.

VĒZIS Liktenis dos iespēju apliecināt sevi, likt lietā nesen apgūtās zināšanas. Liela nozīme panākumos būs pašpārliecinātībai, spējai uzdrošināties īstenot līdz šim neizmēģinātas lietas. Nedēļas vidū var rasties nepieciešamība doties neplānotā komandējumā, kurš sniegs jautrus piedzīvojumus, interesantu pieredzi. Tuvāk nedēļas nogalei var aktualizēties privātā dzīvē notiekošais. Iespējams, daudz laika pavadīsi sarunās ar mīļoto, kopīgi kaldināsiet nākotnes plānus.

LAUVA Pratīsi paspīdēt jebkurā sabiedrībā, pievērst vēlamo personu uzmanību. Nedēļas sākums vairāk piemērots privātu jautājumu risināšanai. Iespējams, atvasītēm būs nepieciešams tavs padoms, morālais atbalsts, kuru bez ierunām spēsi sniegt. Arī otrajai pusītei liksi justies vajadzīgai, mīlētai. Nedēļas otrajā pusē apstākļu ietekmē pilnībā nodosies darba lietām. Nav izslēgts, ka ofisā pavadīsi ne vienu vien virsstundu, taču katra no tām būs tā vērta! Brīvdienās ļauj vaļu savai fantāzijai, atpūties pēc sirds patikas.

JAUNAVA Strādāsi vaiga sviedros, brīžiem pat pašam liksies, ka esi saņēmies par daudz atbildības priekš viena cilvēka. Tomēr apņēmība visu sekmīgi paveikt būs pietiekami spēcīga, noturīga un arī apkārtējie apstākļi var izrādīties labvēlīgi tavu mērķu īstenošanai. Lai nerastos problēmas ar veselību, centies pēc iespējas izvairīties no paaugstināta stresa situācijām, ilgstoši saspringtas gaisotnes. Lai stiprinātu savu nervu un imūnsistēmu, ir vērts biežāk apmeklēt baseinu, izmantot pirts procedūras!

SVARI It visā centīsies ieturēt mērenību, balansu. Būsi lielisks sarunu biedrs, pratīsi uzklausīt gan kolēģi par darba lietām, gan mājiniekus izkratām tev sirdi. Pašam gan patiks savas nebūšanas paturēt klusībā, jo uzskatīsi, ka esi pilnībā spējīgs patstāvīgi risināt ikdienišķās problēmas. Šonedēļ var aktualizēties ar nekustamo īpašumu, tā apdrošināšanu, labiekārtošanu saistītie jautājumi. Lieliski noderēs tev raksturīgā gaumes izjūta, kā arī spēja mierīgi risināt saimnieciskus jautājumus, neļauties sakāpinātām emocijām.

SKORPIONS Ja reiz būsi pieņēmis kādu lēmumu, tad ne brīdi nekavēsies, bet domāsi, kā cerēto īstenot. Savā rīcībā būsi izlēmīgs un enerģisks, kas daudz ātrāk ļaus sasniegt nospraustos mērķus. Lai ceļš uz panākumiem būtu mierīgs, centies neļaut vaļu dzēlīgām piezīmēm, it sevišķi saskarsmē ar kolēģiem, sadarbības partneriem. Ja soļosi pa dzīvi roku rokā ar diplomātiju, tu atvērsi arī tās durvis, kuras līdz šim tev bija slēgtas!

STRĒLNIEKS Brīžiem apkārtējiem var šķist, ka zvaigznes tev ir piešķīrušas īpašas privilēģijas. Taču daudz ko no šķietami likteņa dāvātā būsi sasniedzis paša spēkiem. Nevar gan noliegt, ka veiksme tev smaidīs, it sevišķi lietās, kuras skar tirdzniecību, tūrismu vai pedagoģiju. Tu lieliski sapratīsies ar līdzgaitniekiem, ar kuriem vislabāko kontaktu gūsi ar gados jaunākajiem. Brīvdienās neapšaubāmi ieteicams aktīvs atpūtas veids.

MEŽĀZIS Nav izslēgti neplānoti, taču vajadzīgi lielāki saimnieciskie pirkumi. Pilnīgi iespējams, ka mirkļa emociju iespaidā pievērsīsies sava mājokļa labiekārtošanai. Otrā pusīte atbalstīs tavu iniciatīvu un vēlēsies sniegt arī savu pienesumu. Ja tev kārtojamas juridiskās nianses, tad labāk tās realizēt nedēļas vidū. Savukārt finansiālos darījumus labāk kārtot pirmdien, otrdien un ceturtdien. Nedēļas nogalē atrodi laiku, kad atiet no visiem darbiem un ļauties vienkāršai, bet nepieciešamai atpūtai!

ŪDENSVĪRS Šis ir īstais brīdis, lai paplašinātu redzesloku, iegūtu jaunus kontaktus. Kolektīvā izcelsies ar izcilu humora izjūtu, asprātību, kura piesaistīs tev jaunus paziņas, domubiedrus. Kādam no Ūdensvīriem var rasties vēlme veikt kardinālas pārmaiņas savā privātajā dzīvē. Taču ar vēlmju īstenošanu nesteidzies. Pirms ko pasāc, pārliecinies, ka tu patiesi vēlies konkrēto lietu, neļaujies mirkļa impulsam, jo tas šoreiz var būt kļūdains. Brīžiem apkārt notiekošo uztversi pārāk saasināti.

ZIVIS Būs daudz ideju, vēlmju, taču nebūs īstas skaidrības, kuru no tām censties īstenot. Īpaši spilgti tas izpaudīsies nedēļas sākumā, kad neizlēmīgums un mainīgās vēlmes var sagādāt zināmas problēmas darba jomā. Sākot ar nedēļas vidu, kļūsi lietišķāks, skaidrāk apzināsies savas prioritātes, uz kurām tad arī centīsies koncentrēt galveno uzmanību. No darba brīvajā laikā labprāt veltīsi laiku radošām lietām, apmeklēsi dažādas izstādes, izrādes, radošos vakarus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu