Girgensona pārstāvētā "Sabres" turpina uzvaru sēriju NHL čempionātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zemgus Girgensons un Jevgeņijs Malkins
Zemgus Girgensons un Jevgeņijs Malkins Foto: Reuters/LETA

Latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" vienība pirmdien ar rezultātu 5:4 (1:2, 2:2, 1:0, 1:0) pagarinājumā pieveica Pitsburgas "Penguins", tiekot pie sestās uzvaras pēc kārtas.

Tikmēr "Penguins" komandai šī bija jau ceturtā neveiksme pēc kārtas. "Sabres" pie sešu uzvaru sērijas tikusi pirmo reizi kopš 2010.gada.

"Sabres" hokejisti šajā mačā demonstrēja lielisku raksturu, jo atspēlējās no trīs vārtu deficīta (1:4). Savukārt uzvaru viesiem no Bufalo jau pagarinājuma 45. sekundē nodrošināja Džeks Aikels.

Savukārt Girgensons šajā mačā laukumā pavadīja 15 minūtes un 44 sekundes, kuru laikā veica četrus metienus pa vārtiem un lietoja trīs spēka paņēmienus, taču nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1.

Šosezon latvietis 20 spēlēs guvis vienus vārtus un veicis četras rezultatīvas piespēles, tikdams arī pie negatīvas lietderības -2.

Zemgus Girgensons (no labās)
Zemgus Girgensons (no labās) Foto: Reuters/LETA

"Sabres" ar 28 punktiem 21 spēlē ieņem augsto trešo vietu Austrumu konferencē un ceturto līgas kopvērtējumā, kamēr "Penguins" ar 18 punktiem 19 mačos neierasti ir vājākā starp visām Austrumu konferences 16 komandām.

Bufalo hokejisti nākamo spēli aizvadīs trešdien, kad uzņems Filadelfijas "Flyers".

"Sabres" iepriekšējās septiņas sezonas nav spējusi iekļūt Stenlija kausa izcīņā, taču šo sezonu sākusi krietni veiksmīgāk nekā iepriekšējās, un līdz ar to Girgensonam šosezon ir labas iespējas debitēt NHL izslēgšanas turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu