Reperis Snoop Dogg tiek pie zvaigznes Holivudas Slavas alejā un pateicas tikai un vienīgi sev

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

47 gadus vecais amerikāņu reperis un aktieris Snoop Dogg jeb īstajā vārdā Kordozars Kelvins Broudess 19. novembrī beidzot tika pie savas zvaigznes Holivudas Slavas alejā.

Lai gan daudzi viņa priekšgājēji savās runās pateikušies vecākiem, draugiem, līdzcilvēkiem un kolēģiem, Snoop Dogg izmantoja šo iespēju, lai pateiktos sev.

“Es gribu pateikties sev par ticēšanu sev, es gribu pateikties sev par visa šā smagā darba paveikšanu, es gribu pateikties sev par strādāšanu bez brīvdienām, es gribu pateikties sev par to, ka nekad nepadevos, es gribu pateikties sev, jo vienmēr esmu bijis tas, kurš dod, un dod vairāk nekā saņem, es gribu pateikties sev par vairāk laba nekā slikta darīšanu, es gribu pateikties sev par to, ka vienmēr esmu bijis es,” tā reperis.

Savas karjeras laikā viņš ieguvis 20 “Grammy” nominācijas, taču tā arī nekad nav ieguvis šo prestižo mūzikas industrijas balvu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu