Rīgas "Dinamo" pret "Vitjaz" sāk mājas spēļu sēriju

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Daniels Bērziņš (priekšplānā)
Daniels Bērziņš (priekšplānā) Foto: Paula Čurkste/LETA

Četru mājas spēļu sēriju (divas tiks aizvadītas Cīrihē) šodien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā sāks Rīgas "Dinamo" komanda, kas "Arēnā Rīga" spēkiem mērosies ar Maskavas apgabala "Vitjaz". Mačs sāksies pl. 19.30, un to tiešraidē translēs kanālā TV6. 

Ģirta Ankipāna vadītā "Dinamo" komanda pēdējos piecos mačos izcīnījusi četras uzvaras. Iepriekšējā mačā gan ar 1:2 pēcspēles metienu sērijā viesos piekāpās pašreizējai Gagarina kausa glabātājai Kazaņas "Ak Bars". 

"Dinamo" komandai savainojumu dēļ nevar palīdzēt aizsargs Kristaps Zīle un uzbrucējs Gunārs Skvorcovs, kura atgriešanās ierindā tiek plānota decembra vidū. 

Ar "Vitjaz" vienību "Dinamo" šosezon pirmo reizi tikās 20. oktobrī, kad svinēja uzvaru ar rezultātu 2:1. 

Šī abām komandām būs īpaši svarīga spēle, jo ir tiešās konkurentes Rietumu konferences kopvērtējumā. 

 

Rīgas "Dinamo" rezultatīvākais spēlētājs ir zviedru uzbrucējs Līnuss Videls, kurš 26 spēlēs guvis 13 vārtus un izpildījis 15 rezultatīvas piespēles, kamēr aizsarga Metjū Majones kontā ir 27 punkti (6+21). Viņi abi piedalīsies KHL Zvaigžņu spēlē. 

"Vitjaz" labākais punktu vācējs ir somu uzbrucējs Miro Āltonens, kas iemetis 14 vārtus un veicis 10 rezultatīvas piespēles. 

Mājas spēļu turpinājumā "Dinamo" tiksies ar Latvijas valstsvienības galvenā trenera Boba Hārtlija trenēto Omskas "Avangard", Sanktpēterburgas SKA un Maskavas CSKA, pret pēdējām divām spēlējot Šveices pilsētā Cīrihē.

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā "Dinamo" ar 27 spēlēs nopelnītiem 28 punktiem šobrīd ieņem 7. pozīciju, kamēr "Vitjaz" aizvadījusi par diviem mačiem vairāk un ar 24 punktiem ir 9. vietā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu