Reperis Diddy nespēj pārdzīvot savu bērnu mātes nāvi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

Ceturtdien, 15. novembrī, 47 gadu vecumā mūžībā devās amerikāņu repera Diddy bērnu māmiņa, aktrise un modele Kima Portere. Trīs dienas pēc viņas nāves Diddy publiskojis emocionālus video fragmentus, kā arī foto no abu kopā piedzīvotā. 

Reperis neslēpj savas skumjas par notikušo: "Pēdējās trīs dienas es mēģinu pamosties no šā murga. Bet tā arī nevaru. Nezinu, ko bez tevis darīšu, mazulīt. Tu man ļoti pietrūksti. Šodien es tevi godināšu, mēģināšu atrast vārdus mūsu neizskaidrojamajām attiecībām. Mēs bijām kas vairāk par labākajiem draugiem, kas vairāk par dvēseles radiniekiem," pie publiskotā video, kurā Kima redzama stāvoklī, raksta reperis. 

"Es audzināšu mūsu ģimeni tā, kā tu man to mācīji. Mīlu tevi mūžīgi!" - turpina reperis. 

Kā zināms, Porterei no attiecībām ar reperi Diddy ir trīs bērni - 11 gadus vecās dvīņu meitenes Džesija Džeimsa un Dilaila, kā arī 20 gadus vecais Kristians. Pāri vienoja romantiskas attiecības laikā no 1994. līdz 2007. gadam. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#KIMPORTER ?????

A post shared by Diddy (@diddy) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Words can’t explain ?FOREVER AND EVER AND EVER!!! Infinity and BEYOND!!!!

A post shared by Diddy (@diddy) on

Aktrisei no pirmās laulības ir 27 gadus vecs dēls Kvinsijs. 

Porteres nāves cēlonis nav zināms, bet ārvalstu prese lēš, ka viņa ilgstoši slimojusi ar pneimoniju.

CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu