Svaress: Dembelē ir jābūt atbildīgākam pret savu darbu

Futbolistam esot atkarība no datorspēlēm
LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dembelē (no kreisās) un Luiss Svaress
Dembelē (no kreisās) un Luiss Svaress Foto: AFP/Zuma Press/Scanpix

Futbola kluba "Barcelona" talantīgajam uzbrucējam Usmanam Dembelē būtu jābūt atbildīgākam pret savu darbu, uzskata kluba zvaigzne Luiss Svaress.

Dembelē netika pieteikts aizvadītajam Spānijas čempionāta mačam pret Seviljas "Real Betis", kad Barselonas klubs savā laukumā cieta negaidītu zaudējumu ar 3:4.

Spānijas medijs AS iepriekš ziņoja, ka Dembelē tika sodīts par to, ka iepriekš nebija ieradies uz treniņu, jo naktī pirms treniņa ilgi spēlējis videospēles. Tāpat medijs norāda, ka klubs raizējas par Dembelē atkarību no datorspēlēm, kas traucē viņa karjerai.

"Dembelē zina, ka viņam ir privilēģija profesionāli spēlēt futbolu. Domāju, ka viņam vajadzētu vairāk tam koncentrēties un būt atbildīgākam pret to, ko viņš dara," medijiem pirms pārbaudes mača ar Franciju atklāja urugvajietis Svaress. "Barselonas komandā ir spilgti piemēri - spēlētāji, kuri ir profesionāļi, no kuriem Dembelē varētu smelties iedvesmu."

Dembelē ar četriem vārtiem ir viens "Barcelona" labākajiem šīs sezonas "snaiperiem", jo vēl četrus ir guvis Filipe Koutinju, bet pa deviņiem vārtiem ir Svaresam un Lionelam Mesi.

Tikmēr "Barcelona" šosezon ir Spānijas čempionāta līdere ar 24 punktiem 12 mačos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu